PopisDo našeho týmu hledáme novou posilu. Zkušeného obchodníka do naší prodejny v Hlučíně. Práce v hezkém prostředí plném designu a moderního nábytku. Hledáme kvalifikovanou pracovní sílu, která se zajímá o design, nábytek, dekorování interiérů. Člověka, kterého toto naplňuje a baví. Hledáme komunikativního, pozitivně naladěného člověka, kterému se nová práce stane koníčkem. Možnost osobního růstu - každému schopnému obchodníkovi jsou dveře otevřené na svůj osobní růst a dosahování nových cílů.

SNABYTEK® je velký výrobce zakázkových designových interiérů a nábytku na míru, nábytek nejen vyrábíme, ale také prodáváme. Jsme moderně smýšlející firmou s velkým potenciálem dalšího růstu. Hledáme kvalifikovanou sílu, která nám maximálně pomůže v rozvoji a dalším růstu firmy. Pomůžeme Vám osobní růst jak ve znalostech tak zkušenostech.

Plat se skládá hned z několika motivačních složek.
Možnost vybírat si náhradní volno za odpracovanou sobotu kdykoliv v týdnu, zvýhodněný zaměstnanecký mobilní tarif, firemní akce (školení, výstavy, společenské akce v rámci firmy). Nabízíme NESTEREOTIPNÍ PRÁCI.

V případě zájmu Vás přijmeme ihned nebo po dohodě.

Nabízíme pohodové zázemí, jistotu dlouhodobé práce, solidní přístup, férové podmínky. Naše stránky www.snabytek.cz Budeme rádi, když se přihlásíte a budete se o pozici ucházet.

Požadujeme praxi v oboru, zkušenosti, samostatnost, flexibilitu, slušné vystupování, ochotu pracovat. Zbytek Vás zaučíme.
Životopisy na email: info@snabytek.cz , předmět PRODAVAČ HLUČÍN, případně volejte 773 452 282.
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěVe Statku 1966/2, 748 01 Hlučín Mzda minimálně15000 Kč Nastoupit od2019-01-02

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-12-11T01:56:54

Společnost

SNABYTEK COMPANY s.r.o.
  • SNABYTEK COMPANY s.r.o.
  • Kontakt : Jan Miketa
  • Telefon : +420 773 452 282
  • Adresa : Ve Statku 1966/2, 748 01 Hlučín

Klíčová slova

hledáme

růstu

práce

firmy

člověka

akce

nábytek

sílu

kvalifikovanou

nábytku