PopisHledáme GURMÁNA ke grilu! Jsme gastronomická společnost, která provozuje síť mobilních prodejen, ve kterých prodáváme kvalitní grilované speciality - kuřata, žebírka, kolena, saláty, pečivo aj.

Hledáme griléra do rozvíjející se pobočky v Klatovech. Pracovní náplní griléra je prodejním vozidlem dojet na prodejní místo, celý den grilovat a prodávat k maximální spokojenosti zákaníků a večer se vrátit na pobočku. Grilér prodává 4 dny v týdnu, na 4 různých prodejních místech v regionu. Práce je vhodná pro ty, kteří rádi pracují samostatně, mají cit pro přípravu jídla a stejně tak pro hygienu, rádi přijímají zodpovědnost za výsledek své práce a ovlivňují proces "výroby". Práce je náročná, ale s nadprůměrným finančním ohodnocením. Rádi v našich řadách uvítáme člověka komunikativního s prodejními schopnostmi.
Pokud máte řidičský průkaz sk. B, zdravotní průkaz a chuť do práce, ozvěte se.

My vám za to nabízíme:
- kvalitní zaškolení
- práci 4 dny v týdnu
- zázemí stabilní firmy a zavedené značky
- nadprůměrnou odměnu ve formě základní + podílové mzdy
- dlouhodobý pracovní poměr
- možnost seberealizace a profesního růstu

Více informací najdete na www.countrygrill.com Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostTurnusové služby PracovištěCountry Grill ČR, s.r.o. - Klatovy - pojízdná prodejna grilovaných kuřat, Klatovy I 1, 33901 Klatovy 1 Mzda minimálně26000 Kč Mzda maximálně32000 Kč Nastoupit od2019-01-07

Stručné info

  • Zveřejněna:2018-12-13T10:27:53

Společnost

Country Grill ČR, s.r.o.
  • Country Grill ČR, s.r.o.
  • Kontakt : Kateřina Marková
  • E-mail : k.markova@countrygrill.com
  • Adresa : Country Grill ČR, s.r.o. - Klatovy - pojízdná prodejna grilovaných kuřat, Klatovy I 1, 33901 Klatovy 1

Klíčová slova

práce

rádi

dny

průkaz

pracovní

griléra

kvalitní

řadách

zdravotní

řidičský