PopisMísto výkonu práce Pardubice.
Pracovní náplň: Technický reporting a technické činnosti a opatření z pohledu výroby, identifikace nedostatků, silných stránek a potřeb vývoje. Podpora výroby ohledně technických problémů ve výrobě (problémy na lince, pracovní instrukce pro výrobní procesy, ...). Provádění časových studií (UPH, UPPH) a dokumentování jednotlivých pracovních kroků (šroubky, rukavice, točivé momenty...). Navrhuje a implementuje preventivní / korektivní akce v případě potřebyzpracování a aktualizace interní výrobní dokumentace. Sbírá, analyzuje a monitoruje data za kvalitu za účelem interního a zákaznického reportingu, implementuje případná nápravná a preventivní opatření (8D, IPAN); Zadržování a uvolňování výroby, neshodných produktů nebo komponent, zajištění přetřídění a přepracování.
Požadavky: středoškolské vzdělání technického směru - výhodou, 2 roky praxe na obdobné pozici, pokročilá znalost anglického a čínského jazyka.
První kontakt e-mailem.
Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěU Zámečku 27, Pardubičky, 530 03 Pardubice 3 Mzda minimálně17470 Kč Nastoupit od2017-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-02-14T01:57:39

Společnost

Foxconn European Manufacturing Services s.r.o.
  • Foxconn European Manufacturing Services s.r.o.
  • Kontakt : Markéta Dopitová
  • E-mail : mdopitova@foxconn.cz
  • Adresa : U Zámečku 27, Pardubičky, 530 03 Pardubice 3

Klíčová slova

výroby

opatření

výrobní

preventivní

implementuje

interní

interního

zadržování

ipan

nápravná