PopisŘEZNÍK-BOURAČ - bourání drůbežího masa (vykostění stehenních řízků) v prostorách provozovny Rádlo 222, chladné prostředí (8 - 10 st. C), pracovní doba od 05.00 hod.
Jedná se o specifický režim pro potravinářství (HACCP).
Hlásit se předem telefonicky.
Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěŘeznictví a uzenářství Karapetjan s.r.o. - Rádlo, Rádlo 222, 46803 Rádlo Mzda minimálně25000 Kč Nastoupit od2019-06-17

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-18T07:31:20

Společnost

Řeznictví a uzenářství Karapetjan s.r.o.
  • Řeznictví a uzenářství Karapetjan s.r.o.
  • Kontakt : Karapetjanová
  • Telefon : +420 736 774 234
  • E-mail : katerina@karapetjan.cz
  • Adresa : Řeznictví a uzenářství Karapetjan s.r.o. - Rádlo, Rádlo 222, 46803 Rádlo

Klíčová slova

řezníkbourač

prostředí

předem

haccp hlásit

potravinářství

režim

specifický

hod jedná

doba

pracovní