PopisPožadujeme - technické a ekonomické myšlení, schopnost dobře se orientovat v technické dokumentaci, proaktivní přístup ke své práci, znalost práce s MS Office, ŘP sk. B, zkušenosti na obdobné pozici, dobré komunikační a organizační schopnosti, schopnost efektivního rozhodování, dravost a selský rozum, záliba v technických a projektových řešeních, chuť se realizovat, samostatnost, odpovědnost, výhodou - znalost práce v Solid, AutoCad.
Popis pozice - zabezpečení projektování svěřených projektů v programu Solid, zpracování projektu a nabídek, příprava technické dokumentace, zastřešení komunikace směrem k zákazníkům a úzký kontakt s vedením, informování o veškerém dění a požadavcích v projekční oblasti, řízení a plánování projekčních kapacit, zabezpečení ve spolupráci s projektovým manažerem koordinaci mezi subdodavateli.
Nástup možný ihned, výše mzdy dle zkušeností.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: obchod@gremiklima.cz Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěGreMi KLIMA CZ s.r.o. - pracov. Třinec, Třinec Mzda minimálně22000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-20T02:01:22

Společnost

GreMi KLIMA CZ s.r.o.
  • GreMi KLIMA CZ s.r.o.
  • Kontakt : David Kraviec
  • E-mail : obchod@gremiklima.cz
  • Adresa : GreMi KLIMA CZ s.r.o. - pracov. Třinec, Třinec

Klíčová slova

technické

znalost

schopnost

zabezpečení

solid

práce

úzký

požadavcích

dění

veškerém