PopisNáplň práce: přepážkový pracovník v Oddělení pobytu cizinců Zlínský kraj; činnosti související s agendou trvalých, dlouhodobých a přechodných pobytů dle zák. č. 326/1999 Sb.; komunikace s orgány státní správy, výkon činnosti úřední osoby při kontaktu s klientem.
Místo výkonu práce: Zlín
Kvalifikační požadavky: úplné středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou
Další předpoklady: schopnost samostatné i týmové práce, schopnost samostatného logického, analytického
a systematického myšlení, rozhodnost, pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost, aktivní přístup k řešení problémů, psychická odolnost, velmi dobrá uživatelská znalost práce s PC (MS Office), trestní a morální bezúhonnost, znalost správního řízení, zákona o pobytu cizinců a správního řádu výhodou, pracovní místo není vhodné pro OZZ/ OZP, znalost AJ, RU výhodou, státní občanství ČR podmínkou.
Nabízíme: pracovní poměr bude uzavřen na dobu určitou s 3 měsíční zkušební dobou a reálnou možností přestupu do služebního poměru dle zák. č. 234/2014 Sb.
- nástup možný dle dohody (nejlépe červenec/srpen 2019)
podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, je pracovní místo zařazeno v 9. platové třídě. Na pracovním místě je přiznán rizikový příplatek, dále po zapracování možný osobní příplatek podle dosahovaných výsledků.
zaměstnanecké benefity - stravenky, 5 týdnů dovolené, 5 dnů "sick days", možnost odborného růstu
Požadované doklady: strukturovaný životopis, před nástupem doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání, před nástupem výpis z rejstříku trestů ne starší třech měsíců.
Nabídku se strukturovaným životopisem je možné zaslat nejpozději do 01.07.2019 na e-mailovou adresu tp.zlin@mvcr.cz v předmětu uveďte "výběrové řízení". Na nabídky zaslané po tomto datu nebude brán zřetel. Vyrozumění obdrží pouze uchazeči, kteří budou pozváni k ústnímu pohovoru.

Minimální vzděláníÚSV SměnnostJednosměnný provoz PracovištěMINISTERSTVO VNITRA - Zlín, Obor azylové a migrační politiky, Pod Vrškem 5360, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně18230 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-20T02:01:22

Společnost

MINISTERSTVO VNITRA
  • MINISTERSTVO VNITRA
  • Kontakt : Ondřej Kadlčák
  • E-mail : tp.zlin@mvcr.cz
  • Adresa : MINISTERSTVO VNITRA - Zlín, Obor azylové a migrační politiky, Pod Vrškem 5360, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

práce

znalost

pracovní

dle

schopnost

místo

správního

vzdělání

příplatek

státní