PopisKrajská pobočka ÚP ČR v Příbrami, Kontaktní pracoviště v Nymburku, Detašované pracoviště Poděbrady.

Hlavní náplň činnosti:
- Provádění cíleného sociálního šetření u osob nacházejících se v nepříznivé sociální situaci, analýz této situace a poskytování navazujícího sociálního poradenství k jejímu řešení.
- Poskytovat pomoc a podporu osobám v nepříznivé sociální situaci prostřednictvím příspěvku na péči a dávek osobám se zdravotním postižením, poskytovat základní sociální poradenství o možnostech řešení nepříznivé sociální situace.
- Přijímání žádostí o příspěvek na péči a dávek osobám se zdravotním postižením, napomáhání při vyplňování žádostí, vedení řízení ve věci poskytnutí dávek.
- Vykonávání terénní sociální práce - provádění sociálního šetření za účelem posouzení schopnosti samostatného života v přirozeném sociálním prostředí.
- Rozhodování o příspěvku na péči osobám se zdravotním postižením.
- Vykonávání kontrolní činnosti využívání příspěvku na péči poskytovaných osobám se zdravotním postižením.

Kvalifikační a další požadavky: Požadovaná kvalifikace podle zákona č. 108/2006 Sb.:
vzdělání vyšší odborné nebo bakalářský studijní program - služebním předpisem Úřadu práce České republiky č. 7/2017 je tato podmínka zpřísněna a je vyžadováno odborné zaměření vzdělání tj.: vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, nebo vysokoškolské vzdělání získaného studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zákona č.111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů.

Požadujeme: Výborná uživatelská znalost práce s PC zejména MS Office, MS Excel, včetně elektronické komunikace. Komunikační dovednosti - schopnost jednat s klienty v problémových situacích, odolnost vůči stresu, práce v terénu. Samostatnost, pečlivost, důslednost, znalosti, popř. praxe v oblasti státní správy výhodou, řidičský průkaz sk. B výhodou;

Pracovní podmínky: platové zařazení v 10. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, pružná pracovní doba - plný úvazek, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku,
předpokládaný nástup 1. 8. 2019

Pracovní poměr na dobu určitou, a to po dobu mateřské dovolené, nejdéle však na dobu 3 let

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete prosím elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis, nejpozději do 17 .06. 2019 včetně na e-mailovou adresu: tereza.vavrova@uradprace.cz nebo písemně na adresu:

Úřad práce ČR - Krajská pobočka v Příbrami
Kontaktní pracoviště Nymburk
Detašované pracoviště Poděbrady
Náměstí T. G. Masaryka 1130
290 01 Poděbrady

Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.
Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad práce České republiky - KoP Poděbrady, nám. T.G.Masaryka 1130/18, Poděbrady III, 290 01 Poděbrady 1 Mzda minimálně19760 Kč Mzda maximálně29740 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-27T02:18:42

Společnost

Úřad práce České republiky
  • Úřad práce České republiky
  • Kontakt : Tereza Vávrová
  • Telefon : +420 950 140 220
  • E-mail : tereza.vavrova@uradprace.cz
  • Adresa : Úřad práce České republiky - KoP Poděbrady, nám. T.G.Masaryka 1130/18, Poděbrady III, 290 01 Poděbrady 1

Klíčová slova

sociální

osobám

práce

pracoviště

péči

pedagogiku

zdravotním

práci

vzdělání

odborné