PopisPrvní kontakt e-mailemi. kariera@ewals.cz
Baví Vás práce s počítačem a zajímá Vás oblast mezinárodní dopravy? Chcete se stát důležitou součástí mladého týmu a učit se novým věcem? Možná hledáme právě Vás. POJĎTE PRACOVAT DO NAŠEHO TÝMU V BRNĚ NA POZICI ADMINISTRÁTOR / KA DOPRAVY. Vybraný / ná kandidát / ka bude po důkladném zaškolení zodpovědný / ná za zpracování objednávek a za další administrativní činnosti spojené s organizací dopravy.
Požadujeme: středoškolské vzdělání s maturitou - optimálně dopravní či ekonomické zaměření, absolventi jsou vítáni, znalost angličtiny na úrovni B1 (schopnost ústní i písemné komunikace), velmi dobrou znalost MS Office, zodpovědnost, spolehlivost a pečlivost, velmi dobré komunikační schopnosti, schopnost týmové spolupráce.
Nabízíme: možnost profesního uplatnění a růstu ve stabilní a silné nadnárodní společnosti, zajímavou práci, motivační individuální i týmové mzdové hodnocení, profesionální, spolehlivý a stabilní pracovní kolektiv. Nástup co nejdříve, respektive dle dohody.
Nabízíme:
Stravenky, příspěvky na sport, kulturu nebo cestování, 5 týdnů dovolené, příspěvky na pojištění, home office, firemní společenské akce, bonusy k hrubé mzdě, roční bonus na konci roku, progresivní bonus.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěEWALS CARGO CARE spol. s r.o.-Slatina, Tuřanka 1222/115, Slatina, 627 00 Brno 27 Mzda minimálně22000 Kč Nastoupit od2019-07-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-06-26T02:19:05

Společnost

EWALS CARGO CARE spol. s r.o.
  • EWALS CARGO CARE spol. s r.o.
  • Kontakt : Iva Jagerská
  • Telefon : +420 737 230 901
  • E-mail : kariera@ewals.cz
  • Adresa : EWALS CARGO CARE spol. s r.o.-Slatina, Tuřanka 1222/115, Slatina, 627 00 Brno 27

Klíčová slova

velmi

stabilní

příspěvky

týmu

znalost

týmové

schopnost

dopravy

bonus

office