PopisOrganizace a řízení činnosti pracovníků svěřených úseků v oblasti stravování (kuchyně, jídelny, kavárny). Kontrola dodržování norem platných pro výrobu jídel, způsobu a formy nakládání s jídly, potravinami, způsobu jejich dalšího uchovávání a skladování surovin. Vyřizování závažných stížností či reklamací zákazníků. Organizování práce v provozu a při gastronomických akcích. Projednávání smluvních podmínek s obchodními partnery s cílem zajistit plynulé zásobování stravovacího úseku.
Zázemí stabilní české společnosti, příjemné pracovní prostředí, závodní stravování za zvýhodněnou cenu, příspěvek na stravenky, nabídka podnikové rekreace, možnost výhodného zaměstnaneckého ubytování, příspěvek na penzijní spoření, odměny za pracovní a životní výročí, karta na využití sportovišť za paušální cenu, možnost využití sick days, firemní vzdělávání, společenské akce.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěVojenská zotavovna Dyje - středisko Vranov, Vranov nad Dyjí, 671 03 Vranov nad Dyjí Mzda minimálně28000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-02T03:01:16

Společnost

Vojenská lázeňská a rekreační zařízení
  • Vojenská lázeňská a rekreační zařízení
  • Kontakt : Jitka Baliková
  • Telefon : +420 702 226 526
  • E-mail : jitka.balikova@vlrz.cz
  • Adresa : Vojenská zotavovna Dyje - středisko Vranov, Vranov nad Dyjí, 671 03 Vranov nad Dyjí

Klíčová slova

pracovní

využití

způsobu

příspěvek

stravování

podnikové

nabídka

stravenky

cenu

zvýhodněnou