PopisKOMUNITNÍ PRACOVNÍK
HLEDÁME: osobu s VOŠ/VŠ vzděláním v oboru sociální práce apod. (kvalifikace sociální pracovník dle Zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách), s výbornými komunikačními dovednostmi, která je velmi flexibilní, kreativní a zodpovědná, má odvahu dělat nové věci a hledat netradiční způsoby řešení. Trestní bezúhonnosti. Zkušenosti s terénní sociální a komunitní prací a ŘP B výhodou.
MÍSTO VÝKONU: Vsetín
NÁPLŇ PRÁCE: komunitní práce (sociální práce s komunitou, především formou terénní práce), vedení související dokumentace, tvorba metodických materiálů komunitní práce, zodpovědnost za obsahovou stránku realizace projektu komunitní práce.
NABÍZÍME: pestrou, nestereotypní a smysluplnou práci, možnost zavádět a realizovat inovativní metody sociální práce do praxe, možnost zkoušet a poznávat nové věci, metodickou a supervizní podporu, možnost seberozvoje, vzdělávání, seznámení s novými lidmi a kolegy z oboru; 5 týdnů dovolené, příspěvek na masáže a obědy, věrnostní odměny. Možnost následného prodloužení smlouvy, možnost i částečného úvazku (min. 0,7).
PRVNÍ KONTAKT: p. Marta Doubravová, telefonicky na čísle: 739 244 872 nebo emailem na: doubravova.vsetin@diakonie.cz
Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěDiakonie ČCE - středisko Vsetín 10, Vsetín Mzda minimálně23000 Kč Nastoupit od2019-07-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-03T02:48:33

Společnost

Diakonie ČCE - středisko Vsetín
  • Diakonie ČCE - středisko Vsetín
  • Kontakt : Marta Doubravová
  • Telefon : +420 739 244 872
  • E-mail : doubravova@diakonievsetin.cz
  • Adresa : Diakonie ČCE - středisko Vsetín 10, Vsetín

Klíčová slova

práce

komunitní

sociální

možnost

terénní

věci

oboru

praxe

vzdělávání

seberozvoje