PopisMísto výkonu práce: Rokycany, Jeřabinová č.p. 220
Jsme jedna z prvních soukromých mateřských škol v České republice s 27 letou tradicí a více než 1000 dětí, které jsme připravili pro následující úspěšný postup na základní školy a do života. V úzké spolupráci s rodiči, zkušení pedagogové a lektoři se snaží vytvořit dětem příjemné, pohodové prostředí a plně prožité dny bez nudy a stereotypu. Jsme škola zaměřená na pohyb, sport a zdravý vývoj dětí. Jezdíme na školku v přírodě, na lyžařské pobyty na hory, na vyjížďky na kolech s rodiči, na společné dovolené u moře v Itálii, dále bruslíme na ledě v zimě na zimním stadionu i v létě na in-linech, plaveme, chodíme na hřiště rozvíjet atletické disciplíny a míčové hry. Nadstandartní vybavení - bazén, sauna.
Naše škola je v klidné části města uprostřed zeleně, snadno dostupná vlakovou i autobusovou dopravou na trati Plzeň-Praha.
Jste zkušený pedagog s dlouholetou praxí a zkušenosti s vedením v mateřské škole?
Jste komunikativní a máte příjemné vystupování, pozitivní myšlení a dokážete se bavit s dětmi i rodiči? Dokážete být přirozenou autoritou, kreativní, loajální, spolehlivý, zodpovědný?
Máte manažerské schopnosti? Znalost AJ výhodou.

Požadujeme: SŠ/VŠ: studijní kvalifikace pro práci v MŠ, pouze pro kvalifikované učitele v MŠ (speciální pedagogika, předškolní pedagogika) - POKUD toto kritérium nesplňujete, PROSÍME NEZASÍLEJTE SVÁ CV.
Nabízíme: platové ohodnocení od 28.000,- od 30.000,- Kč/měs.
Kontak e-mailem: své životopisy zasílejte POUZE na níže uvedený email. Do předmětu mailu prosím napište "Učitel". Kontaktní osoba: Kristýna Rázková, razkovak@seznam.cz
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostDvousměnný provoz PracovištěJeřabinová 220, Nové Město, 337 01 Rokycany 1 Mzda minimálně28000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-11T03:27:37

Společnost

Mateřská škola Harmonie spol. s r. o.
  • Mateřská škola Harmonie spol. s r. o.
  • Kontakt : Kristýna Rázková
  • E-mail : razkovak@seznam.cz
  • Adresa : Jeřabinová 220, Nové Město, 337 01 Rokycany 1

Klíčová slova

rodiči

dokážete

dětí

pedagogika

příjemné

škola

pozitivní

škole jste

komunikativní

vystupování