PopisBaví Tě obchod, komunikace s lidmi, chceš využít a zdokonalit své znalosti cizích jazyků? Baví Tě výpočetní technika a chceš do velké míry ovlivňovat, jaké periférie se budou prodávat u nás i v okolních zemích? Jsi správně a věříme, že se Ti bude líbit v rodinné atmosféře stabilní firmy, která je na trhu skoro 30 let, je leadrem ve svém oboru a operuje na několika dalších trzích Evropy.

Přijď mezi nás, pokud:
Se orientuješ v sortimentu PC periférií (kabely, powerbanky, HUBy, ...). Máš čich obchodníka a umíš najít příležitosti, které přeměníš v zisk. Jseš samostatný, pečlivý, spolehlivý a umíš si práci zorganizovat tak, aby jsi mohl rychle rozvíjet své produktové skupiny. Umíš si nové informace najít, analýzovat a použít pro další růst. Máš komunikační a vyjednávací schopnosti. Vysokoškolské vzdělání (Ing./Mgr.) výhodou.

A co za to?
Příspěvek na stravování, příspěvek na životní pojištění, účast na seminářích a školeních, příjemné pracovní prostředí a kolektiv, možnost profesního růstu, sick days + dny dovolené navíc podle odpracovaných let, roční prémie, firemní akce (family day, oslavy, výlety…), možnost využití firemního rekreačního objektu a spousta dalšího v rámci našeho „Benefit programu“ (sport, zdraví, kultura, ...) a hlavně - bude Tě to bavit!

Kontaktu: zasílat životopisy na email. Minimální vzděláníÚSV SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSvatopluka Čecha 706/8, Nové Město, 735 06 Karviná 6 Mzda minimálně23000 Kč Mzda maximálně30000 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-26T01:56:20

Společnost

LAMA Plus s.r.o.
  • LAMA Plus s.r.o.
  • Kontakt : Drahomíra Durniková
  • E-mail : drahomira.durnikova@lama.cz
  • Adresa : Svatopluka Čecha 706/8, Nové Město, 735 06 Karviná 6

Klíčová slova

umíš

baví

let

možnost

najít

životnípojištění

růstu

profesního

kolektiv

prostředí