PopisNáplň práce: komunikace s odběrateli i koncovými zákazníky, zvyšování nabídky našeho zboží u našich stávajících odběrtatelů v kamenných obchodech, zajištění funkčnosti a aktuálnosti online systému, který je zajímavý pro naše zákazníky, vyhledávat odběratele, kteři se zapojí do našeho nového online projektu, vyhledávat nové obchodní příležitosti.

Uvítáme: aktivitu a kreativitu, víru v naše produkty a nové projekty, nadšení, které budete umět předat dál, zkušenosti v daných oblastech jsou velkou výhodou.

Nabízíme: podporu týmu během i po zaučení, možnost využití svých dovedností v obchodu i marketingu, prostředí rodinné firmy s jasnými hodnotami, kvalitní produkty, za kterými si stojíme, zajímavé ohodnocení, stabilní práci u silné rodinné firmy, podporu v odbornosti, možnost kariérního růstu, slušné a férové jednání, širokou škálu firemních benefitů, zaměstnanecký klub Moje Adélka.

Kontaktovat nás můžete na výše uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailové adrese. Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěU Pekárny 849, 393 01 Pelhřimov Mzda minimálně23500 Kč Mzda maximálně26000 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-27T01:56:16

Společnost

ADÉLKA a.s.
  • ADÉLKA a.s.
  • Kontakt : Lenka Macháčková
  • Telefon : +420 773 788 834
  • E-mail : lenka.machackova@adelka.cz
  • Adresa : U Pekárny 849, 393 01 Pelhřimov

Klíčová slova

podporu

našeho

rodinné

firmy

produkty

možnost

online

vyhledávat

zákazníky

výše