PopisMECHANIK / MECHANIČKA MOTOCYKLŮ
- PP na dobu neurčitou, nástup dle dohody
- Náplň práce: tvou náplní práce budou předprodejní přípravy nových motocyklů, záruční a pozáruční opravy motocyklů a čtyřkolek.
Pokud jsi člověk, kterého zajímají motorky, jsi technický typ a baví Tě opravy a seřizování motorů a ostatních motocyklových součástí, jsi férový a zodpovědný, jsi tu správně.
Jsme rozvíjející se firma, kde můžeš rozvinout svůj potenciál a profesně se zdokonalit. Jsme praví motorkáři, kteří milují svoji práci a chtějí neustále růst a posouvat se.
Jsi také takový? Tak se přidej.
- Požadujeme: vyučení, samostatnou, zručnou, spolehlivou a pečlivou osobnost s předchozí praxí s opravami motocyklů. Nutný ŘP skupiny A, B.
- Nabízíme: atraktivní práci v příjemném pracovním prostředí a přátelském kolektivu, spolu s firemními benefity a slevami. Dále nabízíme kompletní zaškolení a následná pravidelná profesní školení, flexibilní pracovní dobu
- V případě zájmu zasílejte vaše životopisy na email: velkoobchod@globalmoto.cz
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěMotorcycles & Powersports s.r.o. Pod Zám.., Pod Zámečkem 2044, Nový Hradec Králové, 500 09 Hradec Králové 9 Mzda minimálně28000 Kč Mzda maximálně40000 Kč Nastoupit od2019-08-02

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-27T01:56:16

Společnost

Motorcycles & Powersports s.r.o.
  • Motorcycles & Powersports s.r.o.
  • Kontakt : Jakub Kužel
  • Telefon : +420 774 207 215
  • E-mail : info@globalmoto.cz
  • Adresa : Motorcycles & Powersports s.r.o. Pod Zám.., Pod Zámečkem 2044, Nový Hradec Králové, 500 09 Hradec Králové 9

Klíčová slova

motocyklů

nabízíme

práci

dobu

opravy

práce

pečlivou

skupiny

nutný

opravami