PopisMísto výkonu práce: Blažimská č.p. 1781/4, Praha 4. Prvotní kontakt: životopis na personalni@tophotel.cz, po dvou dnech telefonicky 602 376 877,
Pracovní náplň: příprava a expedice jídel teplé kuchyně (česká a mezinárodní kuchyně), tvorba jídel dle denních potřeb a jídelních lístků, příprava pokrmů dle konkrétních akcí (catering, bankety, fala večery…)
Požadujeme: vyučení v oboru, znalost české a mezinárodní kuchyně, výpis RT.
Zaměstnanecké výhody: Smlouva na neurčito, firemní stravování, možnost ubytování, MultiSport Benefit, 30% sleva na thajské masáže, parkování v areálu hotelu zdarma, blízkost linky metra C - Chodov
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěTOP HOTELS GROUP a.s. - 001 - TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Chodov, 149 00 Praha 415 Mzda minimálně33000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-08-01