PopisNáplň práce: poskytování přímé péče klientkám/klientům azylových domůa noclehárny (hledání bydlení, zaměstnaání, pomoc s péčí o děti a s hospodařením domácnosti, tvorba plánů, domácích aktivit, apod.); vedení evidence, psaní záznamů, řešení úhrada vedení poklady, pravidelná činnost v týmu na poradách, supervizích a prezantačních akcích oragnizace, zodpovědnost za chod zařízení, vybavení, provádění kontrol budovy, evidence stavu energií, úklid a údržba budovy
Požadujeme: způsobilost k právním úkonům; trestní bezúhonnost; SOŠ, SŠ nebo VOŠ vzdělání v oblasti sociální práce nebo příbuzných oborů dle zákona 108/2006 Sb.; případně úspěšné absolvování kurzu Pracovník v sociálních službách; kreativitu, samostatnost a spolehlivost. Dobré komunikační, organizační a prezentační schopnosti. Vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči strestu. Prokazatelný zájem o danou problematiku vč. znalosti daných oblastí; znalost problematiky standardů sociálních služeb. Uživatelskou znalost práce na PC (Word, Excel, internet, e-mail, atd.); ochotu stále se učit a pracovat na vlastním rozvoji.
Písemná přihláška musí obsahovat tyto náležitosti:
přesné označení výběrového řízení; jméno, příjmení, titul; datum a místo narození; státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP, datum a podpis.
K přihlášce se připojí tyto doklady:
strukturovaný životopis, motivační dopis, kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání, příp. kopie osvědčení z kurzu Pracovník v sociálních službách.
Lhůta pro podání přihlášky: do30.8.2019 do 10: hod.
Písemně na adresu Městský úřad, personální a mzdové oddělení, nám. Míru 1, 276 01 Mělník Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz Pracovištěnáměstí Míru 1/1, 276 01 Mělník 1 Mzda minimálně21600 Kč Mzda maximálně28600 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-07-31T01:54:42

Společnost

Město Mělník
  • Město Mělník
  • Kontakt : Oddělení personální a mzdové
  • Telefon : +420 315 635 430;431
  • Adresa : náměstí Míru 1/1, 276 01 Mělník 1

Klíčová slova

práce

sociálních

evidence

znalost

vedení

datum

místo

kopie

pracovník

kurzu