Popismísto výkonu práce : Bruntál, Opavská 47
Zdravotní způsobilost, praxe v potravinářském oboru min. 5 let, výborná znalost pekařských výrobních technologií, časová flexibilita, samostatnost, ŘP sk.B, manuální zručnost, odolnost vůči stresu, zodpovědnost, ochota učit se novým věcem, kategorie prací č. 3.
Náplň práce: kontrola všech fází výrobního procesu, výstupní kontrola hotových výrobků tak, aby odpovídaly schválenému standardu, znalost systému HACCP a požadavků IFS, nastavování a údržba výrobní technologie, řízení a plánování výroby dle požadavků z obchodního oddělení, vedení menšího kolektivu pracovníků, organizování směn
prac. poměr na dobu neurčitou na 1 rok, po zapracování možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou
Nabízíme: perspektivní pozici ve stabilní společnosti, stravenky, odměny.
Hlásit se na e - mail : kvalita@havlik-opal.cz nebo na tel. č. 725 756 376, popř. osobně na výše uvedené adrese / Po - Pá vždy od 8 do 15 hodin /.
Z : 30.7.2019
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěOpavská 1437/47, 792 01 Bruntál 1 Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně50000 Kč Nastoupit od2019-08-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-01T02:04:32

Společnost

HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
  • HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
  • Kontakt : Jana Štíbrová
  • E-mail : kvalita@havlik-opal.cz
  • Adresa : Opavská 1437/47, 792 01 Bruntál 1

Klíčová slova

požadavků

znalost

práce

dobu

kontrola

poměr

směn prac

organizování

pracovníků

kolektivu