PopisMísto výkonu práce:
tř. Václava Klementa č.p. 869
Mladá Boleslav II
293 01 Mladá Boleslav 1

Prvotní kontakt: tel.: 733 550 169, e-mail: zivotopis@engitec-office.cz
Technický dozor investora (TDI) - průmyslové či dopravní stavby a externí infrastruktura. Popis činnosti: Výkon technického dozoru investora - provádění průmyslových hal, dopravních staveb a venkovní technické infrastruktury podzemní i nadzemní ve výrobních areálech automotive, zajišťování organizace výstavby - zpracovávání plánů organizace výstavby (POV), příprava a kompletace podkladů pro výběrová řízení, vedení technických jednání, přejímání dokončených stavebních výkonů, kontrola dílčích stavebních prací před jejich zakrytím (vč. volných dnů a svátků), řešení problémů vznikajicích při realizaci staveb, vypracovávání soupisu vad a nedodělků daného díla, prověřování soupisů výkonů dodavatele, kontrola vedení stavebního deníku a dodavatelských faktur, sledování realizace díla s ohledem na zadání investora, podmínky stavebního povolení, kontrola řešení případných změn díla, zajišťování podkladů pro projektové práce, pořizování a zpracování obrazové dokumentace z průběhu provádění díla, příprava a řešení reklamačního řízení investora v rámci přebírání staveb a záruční doby.
Požadavky na uchazeče: vzdělání ÚSO nebo VŠ v oboru zajišťování a dozoru výstavby, znalost stavebního zákona a dalších speciálních předpisů týkajících se dopravních a inženýrských staveb, předpisů týkajících se BOZP, znalost práce s PC a SW MS Office, MicroStation nebo AutoCAD, řidičský průkaz sk. B, praxe v jednání se státní správou, samostatnost, pečlivost, odpovědnost, komunikativnost, organizační schopnosti, aktivní přístup k řešení úkolů a flexibilita. Znalost areálu závodu ŠKODA AUTO výhodou, není podmínkou. Plný pracovní úvazek 8 hod./den. Zapracování zajištěno, dobrý pracovní kolektiv
Nástup: od 1.8.2019, po dohodě i dříve. Nástupní mzda od 33000,- Kč do 41000,- Kč dle stupně vzdělání, zkušeností a praxe. Možnost dalšího finančního postupu. Přijďte si k nám vyzkoušet a rozšířit své znalosti, schopnosti a obzory v oblasti průmyslové výroby.
Zájemce žádáme o zaslání strukturovaného životopisu na e-mail zivotopis@engitec-office.cz. Schůzku je nutné sjednat telefonicky předem.

Zaměstnanecké výhody: Stravenky, stravování v závodním zařízení.
Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěEngiTec Office s.r.o. Škoda Auto, tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav 1 Mzda minimálně35000 Kč Mzda maximálně45000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-01T02:04:32

Společnost

EngiTec Office s.r.o.
  • EngiTec Office s.r.o.
  • Kontakt : Petr Siegel
  • Telefon : +420 733 550 169
  • E-mail : zivotopis@engitec-office.cz
  • Adresa : EngiTec Office s.r.o. Škoda Auto, tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav 1

Klíčová slova

díla

staveb

investora

řešení

kontrola

výstavby

stavebního

znalost

zajišťování

provádění