PopisUČITEL / UČITELKA V MATEŘSKÉ ŠKOLCE FITLÍNEK
- PP na dobu určitou 1 rok, nástup možný 1.9.2019
- Požadujeme kvalifikaci dle zákona o pedagogických pracovnicích a VŠ nebo SŠ vzdělání v oboru učitelství v mateřské škole. Další předpoklady k výkonu činnosti: trestní bezúhonnost, pedagogická praxe. zájem o inovativní přístupy, ekologii a zdravý životní styl vítán. Řidičský průkaz sk.B, znalost práce na PC (programy WORD, EXCEL), kladný vztah k dětem podmínkou.
- Náplň práce: Pedagog tvorby metodických pomůcek v Mateřské školce Fitlínek s rozsáhlým zázemím FITLINe parku v Libčanech, v alternativní školce zaměřené na zdravý životní styl, sport a outdoor aktivity, ekologii. Nabízíme na plný úvazek výkon pedagogické činnosti ve třídách s dětmi z Hradce Králové a okolí, dynamický pracovní kolektiv, vlastní prostor pro tvůrčí realizaci a možnost profesního růstu.
- Nabízíme: Po tříměsíční zkušební době zvýšení platového ohodnocení a odměnu 13.platu před koncem roku.
- V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem: zdrava.budoucnost@email.cz Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěZDRAVÁ BUDOUCNOST z.s. - asociace pohybu a výživy dětí, MŠ Libčany, Libčany 27, 503 22 Libčany Mzda minimálně18100 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-01T02:04:32

Společnost

ZDRAVÁ BUDOUCNOST z.s. - asociace pohybu a výživy dětí
  • ZDRAVÁ BUDOUCNOST z.s. - asociace pohybu a výživy dětí
  • Kontakt : Lenka Rousková
  • Telefon : +420 603 523 098
  • E-mail : zdrava.budoucnost@email.cz
  • Adresa : ZDRAVÁ BUDOUCNOST z.s. - asociace pohybu a výživy dětí, MŠ Libčany, Libčany 27, 503 22 Libčany

Klíčová slova

mateřské

školce

ekologii

práce

zdravý

životní

styl

činnosti

nabízíme

okolí