PopisSKLADNÍK-CE/EXPEDIENT-KA NA DPP
Náplň práce: provozujeme unikátní internetové knihkupectví s nejlepší knižní nabídkou ve střední a východní Evropě. Působíme nejenom v Česku, ale také v dalších evropských zemích.
Do našeho týmu hledáme na sezónní výpomoc od října do prosince kolegy do skladu. Práce na dohodu o provedení práce. Jednosměnný provoz. Pracovní doba od 7:00 hod.
Příprava a výdej zboží ze skladu, balení zásilek se zbožím pro zákazníky, příjem zboží a jeho uskladnění, odpovědnost za pořádek a správné umístění zboží ve skladu.
Požadujeme: fyzická zdatnost (nošení těžkých balíků se zásilkami), dobrý zdravotní stav, časovou flexibilitu,praxe na obdobné pozici výhodou,pečlivost, spolehlivost a zodpovědnost.
Nabízíme: zajímavou práci v prostředí internetového obchodu, slevu na veškeré zboží, občerstvení na pracovišti, tým mladých lidí, které práce baví.
První kontakt: své životopisy zasílejte e-mailem na: jobs@libris.to Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěSychrov 55, 755 01 Vsetín 1 Mzda minimálně16000 Kč Mzda maximálně23000 Kč Nastoupit od2019-08-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-03T02:20:50

Společnost

Libristo Media s.r.o.
  • Libristo Media s.r.o.
  • Kontakt : Eva Kavinová
  • Telefon : jobs@libris.to
  • Adresa : Sychrov 55, 755 01 Vsetín 1

Klíčová slova

zboží

práce

skladu

skladníkceexpedientka

zásilkami

obdobné

flexibilitupraxe

časovou

stav

zdravotní