PopisZaměření oboru studia ekonomického směru výhodou, bezúhonnost, zdravotní způsobilost, praxe alespoň 3 roky, praxe v oblasti ekonomiky nebo správy objektů vítána, zkušenosti s vedením pracovního týmu nebo řízením organizace výhodou, odborné předpoklady v oblasti ekonomické, řízení organizaci, vzdělávání a kultury, marketingu vítány, znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B vítán, komunikační schopnosti, úroveň vystupování a jednání s lidmi, flexibilita (přizpůsobení se změnám stylu a obsahové náplně práce), schopnost a ochota dále se vzdělávat, znalost cizích jazyků na komunikační úrovni výhodou.

Předpoklady k podání přihlášky do výběrového řízení:
Přihláška musí obsahovat, na jaké pracovní místo uchazeč přihlášku podává, jméno, příjmení
a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, číslo dokladu totožnosti, datum a podpis zájemce.

Obsah, přílohy, způsob a termín podání přihlášky:
Přihláška musí obsahovat, na jaké pracovní místo zájemce přihlášku podává, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, číslo dokladu totožnosti, datum a podpis zájemce.

K přihlášce se připojí strukturovaný životopis obsahující dosavadní vzdělání, praxi, odborné znalosti a dovednosti týkající se řídící práce a případné činnosti v souvisejících oblastech,výpis z Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, ověřená kopie osvědčení podle § 2 odst. 1 písm. a) a b) a čestné prohlášení podle § 2 odst. 1 písm. d) až h) zákona č. 451/1991 Sb., kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon funkce některých funkcí ve státních orgánech a organizacích České republiky, v platném znění a ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém stupni vzdělání.
Přihlášky se podávají na podatelně MěÚ nebo zasílají na adresu:
Městský úřad Jindřichův Hradec
Klášterská 135/II
Jindřichův Hradec
PSČ 377 22
Přihlášky je nutné podat v zalepené obálce označené "Neotvírat - VŘ - ředitel/-ka PO" nejpozději do pondělí 19. srpna 2019 do 12.00 hod.
Budoucí zřizovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit nebo nevybrat žádného z uchazečů.


Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěKlášterská 135, Jindřichův Hradec II, 377 01 Jindřichův Hradec 1 Mzda minimálně35000 Kč Mzda maximálně40000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-06T02:23:39

Společnost

Město Jindřichův Hradec
  • Město Jindřichův Hradec
  • Kontakt : Karel Přibyl
  • Telefon : +420 384 351 207
  • E-mail : pribyl@jh.cz
  • Adresa : Klášterská 135, Jindřichův Hradec II, 377 01 Jindřichův Hradec 1

Klíčová slova

místo

datum

dokladu

práce

příslušnost

řízení

číslo

odborné

předpoklady

narození