PopisPracovník v sociálních službách
Co vás čeká: sociální péče o klienty s Alzheimerovou chorobou ve všech jejich stádiích. Práce v týmu profesionálních a zkušených zaměstnanců společnosti, viz www.alzheimercentum.cz . Pracovní náplň obsahuje činnosti spojené s přímou obslužnou péčí o klienty s Alzheimerovým onemocněním, a to v jakémkoliv stádiu tohoto onemocnění: pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti apod.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: o pracovní místo se mohou ucházet zájemci, kteří chtějí pracovat v přímé péči o klienty, mají všeobecný rozhled, schopnost empatie a jsou laskaví, spolehliví, trpěliví, pečliví, empatičtí a mají příjemné vystupování. Jsou schopni pracovat samostatně i v týmu. Výhodou je vzdělání v oboru nebo absolvování kurzu pracovníka v sociálních službách nebo zkušenost s péči o seniory (ev. o seniory s demencí či na psychiatrii).
Co vám můžeme nabídnout: nástupní plat 18.000,- až 21.000,- plus příplatky, navýšení po zkušební době ...), možnost dalšího vzdělávání, podporu odborného růstu, motivující mzdové ohodnocení, seniorský mzdový postup, náborový příspěvek 10.000,-Kč, zajímavou práci ve spolupráci se zkušenými odborníky, zázemí silné a rostoucí společnosti, která poskytuje kvalitní a profesionální péči o seniory, přátelský, vstřícný a profesionální kolektiv.
Zaměstnanecké výhody: dotované obědy za 15,-Kč, zaměstnanecké benefity (příspěvky na rekondiční služby atd.), 5 týdnů dovolené.
Životopisy zasílejte výhradně e-mailem na vrchni.filipov@alzheimercentrum.cz. Telefonický kontakt je možný v pracovní dny v 7:30 - 15:00hod.
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostNepřetržitý provoz PracovištěZámecká 1/25, Filipov, 286 01 Čáslav Mzda minimálně22000 Kč Mzda maximálně29000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-08T01:58:27

Společnost

Alzheimercentrum Filipov, z.ú.
  • Alzheimercentrum Filipov, z.ú.
  • Kontakt : Marie Koutová
  • Telefon : +420 774 774 011
  • E-mail : vrchni.filipov@alzheimercentrum.cz
  • Adresa : Zámecká 1/25, Filipov, 286 01 Čáslav

Klíčová slova

péči

činnosti

seniory

klienty

pracovní

týmu

společnosti

péče

sociálních

pracovat