PopisZdravotní sestra - poskytuje zdravotní péči v souladu s právními předpisy a standardy. Poskytuje základní ošetřovatelskou péči, spolupracuje na tvorbě a provádění ošetřovatelského plánu pacientů s Alzheimerovou chorobou.
Co vás čeká: Samostatná práce nelékařského pracovníka v týmu profesionálních a zkušených zaměstnanců stabilní společnosti, viz www.alzheimercentrum.cz .
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: Kvalifikaci v oboru zdravotnictví podmínkou - Střední zdravotnická nebo Vyšší odborná zdravotnická škola nebo vysokoškolské vzdělání v oboru zdravotnictví, spolehlivost, trpělivost, laskavost, pečlivost, empatii, schopnost samostatně pracovat a rozhodnout se. Umění pozorovat příznaky a projevy demence u klientů společnosti a vyvodit z nich správný ošetřovatelský postup.
Výhodou bude, pokud budete mít: Zkušenost s péči o seniory (ev. o seniory s demencí či na psychiatrii), znalost práce s PC…
Co vám můžeme nabídnout: motivující mzdové ohodnocení, nástupní plat všeobecná sestra min. 27.000,- Kč plus příplatky, praktická sestra 23.000,- Kč plus příplatky - navýšení dle délky praxe, seniorský mzdový postup, náborový příspěvek 10.000,-Kč, zajímavou práci ve spolupráci se zkušenými odborníky, zázemí silné a rostoucí společnosti, která poskytuje kvalitní a profesionální péči o seniory, možnost dalšího vzdělávání, přátelský, vstřícný a profesionální kolektiv.
Zaměstnanecké výhody: dotované obědy za 15,-Kč, zaměstnanecké benefity (příspěvky na rekondiční služby atd.), 5 týdnů dovolené.
Životopisy zasílejte výhradně e-mailem na vrchni.filipov@alzheimercentrum.cz. Telefonický kontakt je možný v pracovní dny v 7:30 - 15:00hod.

Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostNepřetržitý provoz PracovištěZámecká 1/25, Filipov, 286 01 Čáslav Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně39000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-08T01:58:27

Společnost

Alzheimercentrum Filipov, z.ú.
  • Alzheimercentrum Filipov, z.ú.
  • Kontakt : Marie Koutová
  • Telefon : +420 774 774 011
  • E-mail : vrchni.filipov@alzheimercentrum.cz
  • Adresa : Zámecká 1/25, Filipov, 286 01 Čáslav

Klíčová slova

péči

poskytuje

seniory

sestra

společnosti

zdravotní

plus

profesionální

zdravotnická

práce