PopisOBSLUHA V GASTRO PROVOZU
Požadavky: Samostatnost, spolehlisvost a pracovitost.
Náplň práce:
- připravovat inventář a prostory pro plynulý chod provozovny během pracovní doby
- pomáhat při zásobování střediska zbožím
- servírovat jídla a nápoje podle zásad a pravidel
- debarasovat použitý inventář a udržovat pořádek a čistotu na pracovišti
- kontrolovat všechny míry, objemy a vzhled při výdeji jídel a nápojů
- hmotná zodpovědnost za svěřené prostředky a zboží
- podílet se na sestavování jídelního a nápojového lístku
- vést evidenci o příjmu zboží na středisko
- úzce spolupracovat s ostatními středisky a jejich spolupracovníky
- připravovat nápoje pro hosty a zodpovídat za jejich kvalitu
- provádět obsluhu hostů včetně inkasa dle restaurační pokladny
- dodržovat bezpečnostní a hygienické předpisy
- provádět plnění dalších úkolů dle příkazů nadřízeného pracovníka
Nabízíme: možnost ubytování a obědů v odpracované dny zdarma. Skipass za 500Kč/rok.

Tel. kontakt možný ve všední dny od 8.00 - 15.00 hodin. Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěŠpindlerův Mlýn 281, 543 51 Špindlerův Mlýn Mzda minimálně16280 Kč Nastoupit od2019-08-19

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-15T01:58:34

Společnost

MELIDA, a.s.
  • MELIDA, a.s.
  • Kontakt : Martin Cerman
  • Telefon : +420 601 156 077
  • E-mail : cerman@skiareal.cz
  • Adresa : Špindlerův Mlýn 281, 543 51 Špindlerův Mlýn

Klíčová slova

dle

nápoje

připravovat

dny

provádět

obsluha

zodpovídat

inkasa

včetně

hostů