PopisMÍSTO VÝKONU PRAHA
KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM : Personalistika, e-mail: vipcargo@vipcargotrans.com

Náplň práce:

Komunikovat s dodavateli a odběrateli společnosti nacházejícími se mimo území ČR, předávat informace a poznatky z této komunikace vedení společnosti, překládat dokumenty a texty pro vedení společnosti, tvorba formulářových dokumentů společnosti v cizích jazycích, komunikace s orgány veřejné moci jiných členských států EU v rámci předmětu podnikání společnosti, komunikace s orgány veřejné moci států mimo EU (zejména východoevropské trhy) v rámci předmětu podnikání společnosti.

Jazykové znalosti:

Ruský - na úrovni rodilý mluvčí;
Anglicky - plynně slovem i písmem;
Ukrajinština - plynně slovem i písmem;
Němčina - pasivní znalosti - schopnost porozumět písemným textům a mluvené komunikaci;
Další jazyky výhodou;


Pracovník musí být schopen sepisu komplexní obchodní i administrativní dokumentace v anglickém, ruském a ukrajinském jazyce, a to včetně komunikace s klienty v uvedených jazycích.

Znalost anglického jazyka je nutné prokázat odborným certifikátem vydaným jakoukoliv vyšší akademickou institucí (například absolvováním zkoušky z AJ na vysoké škole), nebo diplomem potvrzujícím absolvování vysokoškolského studia zaměřeného na anglický jazyk v ČR, nebo v zahraničí.


Vzdělání:

Vysokoškolský stupeň, a to zejména se zaměřením na anglický jazyk, nebo lingvistiku;


Další požadavky:

Vysoké pracovní nasazení a nejvyšší pracovní flexibilita (není vhodné pro zaměstnance s osobními závazky). Pracovník musí být schopen kdykoliv na pokyn zaměstnavatele vycestovat na služební cestu do zahraničí.



Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostPružná pracovní doba PracovištěViP cargotrans s.r.o. Praha, Praha Mzda minimálně22000 Kč Mzda maximálně24200 Kč Nastoupit od2019-08-27

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-15T01:58:34

Společnost

ViP cargotrans s.r.o.
  • ViP cargotrans s.r.o.
  • Kontakt : Personalistika
  • E-mail : vipcargo@vipcargotrans.com
  • Adresa : ViP cargotrans s.r.o. Praha, Praha

Klíčová slova

společnosti

komunikace

schopen

slovem

plynně

zejména

podnikání

předmětu

rámci

anglický