PopisNáplň práce: Komplexní zajišťování správy majetku státu, jeho nabývání, uchovávání, prodej a jiné formy dispozice s tímto majetkem v územní působnosti Odloučeného pracoviště dle zákona č. 219/2000 Sb. o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích v platném znění.
Požadavky: Vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou, obor právní výhodou. Ekonomické a právní povědomí, zkušenosti se správou majetku a praxe ve státní správě výhodou. Výhodou znalost zákona č. 219/2000 Sb. o majetku České republiky. Aktivní přístup k řešení problémů, samostatnost, spolehlivost, velmi dobrá schopnost komunikace a týmové práce, pečlivost, ŘP (sk. B), uživatelská znalost práce na PC.
Upozornění: V případě, že uchazeč nebude vyrozuměn do 30 dnů od data přijetí přihlášky, nepostupuje do dalšího kola výběrového řízení. ÚZSVM si vyhrazuje právo nesdělovat uchazečům, kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěÚřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - Odbor Odloučené pracoviště Zlín, třída Tomáše Bati 3792, 760 01 Zlín 1 Mzda minimálně22000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-15T01:58:34

Společnost

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
  • Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
  • Kontakt : Radomíra Ondrášková
  • E-mail : radomira.ondraskova@uzsvm.cz
  • Adresa : Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - Odbor Odloučené pracoviště Zlín, třída Tomáše Bati 3792, 760 01 Zlín 1

Klíčová slova

majetku

výhodou

práce

řízení

vzdělání

znalost

republiky

české

zákona

výběrového