PopisTeplárny Brno, a.s.
přijmou zaměstnance na pracovní pozici "TP - provozovatel elektrozařízení PŠ"
Požadavky:
" VŠ vzdělání, obor elektro a 3 roky praxe - z toho 1 rok v TB, a.s. nebo SŠ vzdělání, obor elektro a 5 let praxe - z toho 3 roky praxe v TB, a.s.
" Kvalifikace dle vyhlášky ČUBP š. 50/78 SB. - § 6,7 bez omezení napětí v objektech třídy A+B
" Samostatnost, pečlivost, spolehlivost
" Uživatelská znalost MS Office (Excel, Word, Outlook )
" Čistý trestní rejstřík (ne starší než 3 měsíce)
Hlavní pracovní náplň a požadavky s ní spojené:
" Plní povinnosti pověřeného provozovatele el. zařízení a hromosvodů, odpovídá za jejich řádný technický stav a spolehlivý, bezpečný a ekonomický způsob provozování.
" Zajišťuje potřeby spojené s přípravou a řízením provozu výroby el. energie, vyvedením výkonu do elektrizační soustavy a spolehlivým zajištěním elektrické vlastní spotřeby.
" Odborně řídí činnost směnových provoz. elektrikářů.
" Průběžně v pracovní dny provádí kontrolu stavu svěřeného zařízení a vedení požadované provozní evidence a evidence zajištěných zařízení, a to včetně evidence a správnosti vypisování příkazů B - elektro.
" Organizuje úkoly spojené s ověřováním spolehlivého a bezpečného stavu el. zařízení a hromosvodů, provádí analýzu poruch, jejich evidenci, stanovuje nápravná opatření a kontroluje jejich realizaci.
" Odpovídá za dodržování lhůt revizí na el. zařízeních a hromosvodech
" Zpracovává a uplatňuje revizní řád pro svěřené zařízení a odpovídá za vedení odpovídající technické a provozní dokumentace včetně revizních zpráv.
" Ve spolupráci s vedoucím útvaru elektrozařízení zabezpečuje zpracování věcných, a časových plánů údržby, a to včetně předpokládaných finančních nákladů a platebního kalendáře
" Formou žádanek uplatňuje zajišťování potřebných dodavatelských výkonů spojených s opravami a revizemi, včetně potřebného materiálu na provoz a údržbu svěřeného zařízení
" Posuzuje technickou dokumentaci el. zařízení a zabezpečuje, aby odpovídala skutečnosti

Nabízíme:
" Zajímavou práci v prosperující společnosti, stanete se součástí týmu, který hřeje Brno
" Odpovídající finanční ohodnocení
" Zaměstnanecké benefity - pracovní doba 37,5 hodin týdně, 5 týdnů dovolené, závodní stravování, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, osobní konto zaměstnance (na rekreaci, sport, kulturu, ...)
" Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu
Nástup do pracovního poměru možný ihned na trvalý pracovní poměr.
Přihlášku s příslušnými doklady (strukturovaný životopis, motivační dopis, kopii nejvýše dosaženého vzdělání, originál nebo ověřenou kopii výpisu z trestního rejstříku ne starší 3 měsíců) předejte nejpozději do 17. 09. 2019 do 12.00 hod. Lhůta je hmotněprávní, tj. přihláška do výběrového řízení musí být ve stanovené lhůtě skutečně doručena společnosti Teplárny Brno, a.s. V pracovní dny doručte osobně na podatelnu sídla společnosti Teplárny Brno, a.s., Okružní 25, Brno, a to do 14.00 hod. nebo zašlete na korespondenční adresu společnosti Teplárny Brno, a.s., Okružní 25, Brno 638 00.
Obálka musí být zřetelně u adresy společnosti Teplárny Brno, a.s. označena textem
"TP - provozovatel elektrozařízení PŠ".
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi přihlášky dalších uchazečů o obsazení pracovního místa. Později podané přihlášky nebudou zařazeny do výbě Minimální vzděláníÚSV SměnnostJednosměnný provoz PracovištěOkružní 828/25, Lesná, 638 00 Brno 38 Mzda minimálně27000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-21T01:57:49

Společnost

Teplárny Brno, a.s.
  • Teplárny Brno, a.s.
  • Kontakt : Hana Ing. Žitníková
  • Telefon : +420 545 169 242
  • E-mail : zitnikova@teplarny.cz
  • Adresa : Okružní 828/25, Lesná, 638 00 Brno 38

Klíčová slova

brno

pracovní

zařízení

teplárny

společnosti

včetně

elektrozařízení

evidence

vzdělání

praxe