PopisPokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis s motivačním dopisem na emailovou adresu spackova@zoobrno.cz do 25. 9. 2019. Do předmětu emailu vepište název pozice, o kterou se ucházíte. Pokud do tří týdnů od ukončení náboru, tj. do 15. 10. 2019 neobdržíte pozvání na osobní pohovor, dali jsme přednost jiným kandidátům.
Zasláním Vašeho životopisu do organizace Zoo Brno a stanice zájmových činností, dáváte souhlas dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 "Obecné nařízení na ochranu osobních údajů", ke zpracování Vašich osobních údajů po dobu výběrového řízení a poté ještě do dobu 2 měsíců po jeho skončení. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v životopise jsou pravdivé a přesné.
Požadované dovednosti: Znalost plánování, ekonomiky a řízení investičních akcí. Schopnost organizace projektové, finanční, technické a obchodní přípravy. Schopnost aktivní spolupráce, řešení problémů a koordinace realizace investičních akcí. Znalost čtení stavebních výkresů a dokumentace. Velmi dobrou znalost českého jazyka, znalost pravopisu. Znalost dalšího cizího jazyka angličtiny nebo němčiny. Výborné komunikační a organizační schopnosti, spolehlivost, zodpovědnost, pracovní elán, časová flexibilita, loajalita. Uživatelská znalost práce PC - Microsoft Office (Word, PowerPoint, Outlook). Řidičský průkaz skupiny B výhodou.
Poznámka k volnému místu: popis činnosti: Řízení činnosti útvaru investičního. Zajišťování realizace investičních akcí, dozorování průběhu realizace investic a financí. Výběr a koordinace dodavatelů. Zajišťování úplnosti investiční dokumentace. Zpracovávání zápisů a protokolů o předání staveb. Zajišťování odstraňování nedostatků v průběhu jejich realizace. Zajišťování a koordinace kolaudačních řízení u stavebních investic. Spolupráce s externími spolupracovníky, orgány státní, veřejné správy a kontrolními orgány ve své pravomoci. Spolupráce s ostatními úseky. Vedení příslušné evidence a dokumentace.
Nabízíme Hlavní pracovní poměr na plný úvazek 40hod./týd., příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené a 5 dnů zdravotního volna ročně.
Výše mzdy: platové zařazení dle NV č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů pl. třída 11, základní tarifní plat v závislosti na délce odborné praxe Tř. 11/St. 1-12 Kč 20 720 - Kč 31 170 bez příplatku za vedení Kč 7 800 a osob. příplatku po zkušební době.
Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěU zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35 Mzda minimálně20720 Kč Mzda maximálně31170 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-27T01:58:03

Společnost

Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Kontakt : Mgr. Jitka Špačková - personalista
  • Telefon : +420 546 432 352
  • E-mail : spackova@zoobrno.cz
  • Adresa : U zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35

Klíčová slova

znalost

řízení

zajišťování

realizace

spolupráce

investičních

akcí

koordinace

příplatku

stavebních