PopisCharakteristika práce: sociální šetření u zájemců o službu/klientů terénní služby pracující se seniory a zdravotně postiženými, zpracovávání dokumentace související s poskytováním služby, podílení se na tvorbě postupů práce dle standardů kvality sociálních služeb.

Požadujeme: vzdělání dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách § 110, (tj. dokončená VŠ nebo VOŠ v oborech: sociální práce, sociální politika, sociální pedagogika, sociální péče, speciální pedagogika), trestní bezúhonnost, základní znalost zákona o sociálních službách a standardů kvality sociálních služeb, ztotožnění se s činností Charity a jejími hodnotami (Etický kodex Charity ČR), řidičský průkaz sk. B aktivní řidič, motivaci pro práci se seniory a zdravotně postiženými, schopnost s nimi navazovat vztah v profesionálních hranicích, dobré komunikační schopnosti, umění aktivně naslouchat, ochotu dále se vzdělávat v oboru, schopnost a ochotu týmové práce, organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, flexibilitu, psychickou vyrovnanost a odolnost, aktivní práci na PC (MS Office, internet, MS Outlook, ochotu učit se pracovat v novém programu).

Nabízíme: hlanví pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, plný úvazek, možnost osobního rozvoje, vzdělávání v oboru, supervizi, metodické vedení, mzda dle praxe, sick days, osobní ohodnocení, zaměstnanecké benefity, 5 týdnů dovolené, zvýhodněný telefonní tarif, zaměstnání ve staboilní firmě s dlouholetou historií, přátelské a posdporující prostředí, nástup možný ihned.

Kontak na výše uvedeném e-mailu.


Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostPružná pracovní doba PracovištěOblastní charita Havlíčkův Brod - Pečovatelská služba, Školní 730, 396 01 Humpolec Mzda minimálně22000 Kč Mzda maximálně32000 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-30T03:22:08

Společnost

Oblastní charita Havlíčkův Brod
  • Oblastní charita Havlíčkův Brod
  • Kontakt : Markéta Jedličková
  • Telefon : +420 734 435 226,569 426 070
  • E-mail : personalni@charitahb.cz
  • Adresa : Oblastní charita Havlíčkův Brod - Pečovatelská služba, Školní 730, 396 01 Humpolec

Klíčová slova

sociální

práce

sociálních

ochotu

dle

zákona

schopnost

pedagogika

kvality

charity