PopisMísto pracoviště:
-Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Prvotní kontakt:
- podání písemné přihlášky do výběrového řízení, termín uzávěrky přihlášek: 9. 9. 2019

Upřesňující údaje:
- nástup dle dohody

- Charakteristika vykonávané práce: samostatné a komplexní vedení účetnictví účetní jednotky, koordinace účtování o stavu, pohybu a rozdílu majetku a závazků, o nákladech a výnosech, o výdajích a příjmech a o výsledku hospodaření včetně sestavování účetní závěrky a vedení účetních knih; na úseku velké účetní jednotky včetně řešení případů porušení povinností podle zákona o účetnictví s příslušnými orgány sestavování účetní závěrky účetní jednotky a její zveřejňování.
- Zájemci, kteří splňují předpoklady a požadavky stanovené vyhlašovatelem, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, v označené obálce "VŘ/ÚČETNÍ" do 09.09.2019.
- Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu uchazeče, datum a vlastnoruční podpis uchazeče, příp. kontaktní údaje (telefon, e-mail). PŘIHLÁŠKY NELZE POSÍLAT ELEKTRONICKY. K přihlášce zájemce dále přiloží: životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

- Předpoklady: vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou, státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost, znalost českého jazyka.

- Požadavky: praxe v oblasti účetnictví obce vítána, uživatelská znalost práce na PC, znalost účetního software pro obec vítána, flexibilita a spolehlivost. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.

Zaměstnanecké výhody:
- stravenky, 3 dny zdravotního volna, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostNeurčeno PracovištěMěsto Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1 Mzda minimálně18230 Kč Mzda maximálně27420 Kč Nastoupit od2019-09-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-08-30T03:22:08

Společnost

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • Kontakt : Jitka Jindrová
  • Telefon : +420 326 909 119
  • Adresa : Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1

Klíčová slova

účetní

místo

přihlášky

jednotky

státní

účetnictví

vzdělání

znalost

labemstará

uchazeče