PopisPožadujeme - min. SŠ vzdělání technického zaměření, znalost čtení technické a výkresové dokumentace, praxe na obdobné pozici (v automotive výhodou), zkušenost a znalost práce s programy pro práci s modely ve 3D (např. SolidEdge, AutoCAD, apod.), samostatnost v řešení úkolů, ochota se dále vzdělávat a hledat nová řešení, výhodou - zkušenosti a znalosti v oblasti lisování kovů, komunikativní znalost AJ.
Náplň práce - zpracování technologických postupů a stanovování technologických podmínek výroby, zakládání a udržování technologických dat, udržování a zlepšování stability výrobního procesu, být součástí projektového týmu v rámci rozběhu nových projektů, analýza konstrukčních návrhů, resp. posuzování vyrobitelnosti výrobků, podílení se na specifikaci nových strojů a technologických zařízení, vybírání dodavatele technologických zařízení, podílení se na přejímkách nových zařízení, podílení se na návrzích na umístění výroby v daném úseku, řešení technických problémů ve výrobě, aj.
Výše mzdy dle kvalifikace, praxe a výsledků.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: cieslarova@pressmetal.cz
Pracoviště: Třinec Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1 Mzda minimálně24000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-06T03:24:21

Společnost

PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • Kontakt : Olga Cieślarová
  • Telefon : +420 602 132 842
  • E-mail : cieslarova@pressmetal.cz
  • Adresa : PressMetal - CZ, spol. s r. o. - provozovna, Staré Město 138, 739 61 Třinec 1

Klíčová slova

technologických

řešení

zařízení

podílení

znalost

nových

praxe

výhodou

práce

výroby