Popispožadované vzdělání: maturitní zkouška na SPgŠ obor vychovatelství.
Náplň práce: připravujete, provádíte a rozvíjíte osobnost uživatelů při podpoře volnočasových aktivit formou výtvarné, hudební, dramatické nebo pohybové činnosti, vytváříte měsíční výchovné plány činností a výchovné individuální plány na daný rok, podporujete uživatele při fixaci získaných hygienických, společenských a pracovních návyků, provádíte a podporujete nácvik uživatele ve všech činnostech podle jejich možností a schopností zejména ve vedení domácnosti, podporujete jejich přirozenou integraci do společnosti, jste jak pomocníkem, tak rádcem např. při vzdělávání ve školce, škole, v zaměstnání, v domácnosti.
Vyžadujeme flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, trpělivost při výchově dětí.
Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem - mentální postižení a řidičské oprávnění pro budoucí užívání referenčního vozidla.
Práce na ranní (7:30 - 16:00 hod.).
Smlouva na dobu určitou s možností prodloužení na neurčito.
Zaměstnanecké výhody: závodní stravování, 40 dnů dovolené, systém odměn po zkušební době a další po 1 roce zaměstnání u organizace.
Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: telefonicky v Po-Pá od 8:00 do 14:00 hod., e-mailem nebo osobně po telefonické domluvě.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěCentrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice Mzda minimálně21840 Kč Mzda maximálně27750 Kč Nastoupit od2019-09-10

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-06T03:24:21

Společnost

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
  • Kontakt : Jana Kuglerová
  • Telefon : +420 778 407 037
  • E-mail : jkuglerova@csplitomerice.cz
  • Adresa : Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace - Domov Na Svobodě Čížkovice, Na Svobodě 172, 411 12 Čížkovice

Klíčová slova

podporujete

práce

uživatele

výchovné

provádíte

možností

plány

zaměstnání

referenčního

vozidla práce