PopisPožadujeme - min. SOŠ - strojní obor, znalost obsluhy klasických i CNC lisů, praxe v oboru min. 1 rok, znalost čtení technické a výkresové dokumentace, manuální zručnost, preciznost, flexibilita, výhodou - průkaz na VZV, zkušenost v oblasti strojírenství a automatizace.
Náplň práce - obsluha CNC lisu, výměna a seřízení nástrojů na lisech (jednoduchých a postupových, výměna svitků, uvolňování prvního kusu a mezioperační kontrola dle zadaných specifikací a standardu, běžná denní údržba stroje, zahájení výroby), čtení a použití technických podkladů, schopnost hledání technicky vhodného řešení, pružnost a důraz na kvalitu odvedené práce, příprava pracovního procesu, kontrola svěřeného strojního zařízení, odpovědnost za kvalitu vyrobených dílů.
Výše mzdy dle kvalifikace, délky praxe a výsledků.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu: cieslarova@pressmetal.cz
Pracoviště: Jablunkov Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostDvousměnný provoz PracovištěPressMetal - CZ, spol. s r. o. - pracov. Jablunkov, Bukovecká 615, 739 91 Jablunkov Mzda minimálně22000 Kč Mzda maximálně35000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-06T03:24:21

Společnost

PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • PressMetal - CZ, spol. s r. o.
  • Kontakt : Olga Cieślarová
  • Telefon : +420 602 132 842
  • E-mail : cieslarova@pressmetal.cz
  • Adresa : PressMetal - CZ, spol. s r. o. - pracov. Jablunkov, Bukovecká 615, 739 91 Jablunkov

Klíčová slova

dle

kontrola

min

znalost

práce

cnc

praxe

kvalitu

čtení

výměna