PopisModelář / Pracovník výroby prototypové dílny / kompozitových dílů

Jsme VEHICLES CREATORS Group s. r. o. a pod jednou střechou se spolu s ADAM DESIGN zabýváme designem a vývojem výrobků a vozidel. Pro zákazníky navrhujeme nejen líbivý a prodejně úspěšný design, ale také funkční konstrukční řešení včetně výroby prototypů viz http://www.adamdesign.cz/cs/reference/
U nás se budete podílet na vývoji výrobků a vozidel, které jsou sériově vyráběny a uvidíte tak reálné výsledky své práce.

Máte zkušenosti s výrobou kompozitových / laminátových dílů a popřípadě s jejich lakováním? Nebo máte více zkušenosti jako lakýrník než laminátník? Jste manuálně zručný, pečlivý a zodpovědný? Jste komunikativní, systematický, zodpovědný? Pokud jste si odpověděl ANO na většinu otázek, tak bychom si mohli rozumět a zveme vás na kávu.

Co by bylo vaší zábavou:
- prototypová výroba kompozitových dílů
- kompletace a montáž prototypových dílů
- broušení, lakování, frézování a svařování forem a prototypových dílů
- podpora vývojového týmu
+ další dle vašich dovedností

Co bychom uvítali:
- manuální zručnost s citem pro detail
- schopnost přemýšlet i navrhovat zlepšení
- zodpovědnost a spolehlivost

Co za to nabízíme:
- motivační finanční ohodnocení
- možnost profesního růstu
- zajímavou práci na projektech pro tuzemské i zahraniční zákazníky
- přátelský kolektiv

Zaujala Vás tato nabídka rozmanité a smysluplné práce, při které se budete mimo jiné na vzniku nových vozidel? Máte-li zájem se stát součástí našeho týmu, tak nám prosím zašlete Váš životopis na email: jobs@vehiclescreators.com. Do předmětu uveďte název pozice. Děkujeme.
Důležité upozornění: pokud Vás do 4 týdnů od doručení vašeho CV nepozveme na pohovor, upřednostnili jsme jiné uchazeče. Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu životopisných dat uvedených v zaslaném životopise zaměstnancům oddělení lidských zdrojů VEHICLES CREATORS Group s.r.o.
dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování v personální databázi na dobu do odvolání Vašeho souhlasu za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu.
Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné.

Kontakt možný i osobně v čase 9-15 hod nebo telefonicky na č. 737 500 639. Minimální vzděláníZákladní + praktická škola SměnnostJednosměnný provoz PracovištěVEHICLES CREATORS Group s.r.o. - provozovna, Adamov 496, 679 04 Adamov 1 Mzda minimálně30000 Kč Nastoupit od2019-09-06

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-07T03:21:30

Společnost

VEHICLES CREATORS Group s.r.o.
  • VEHICLES CREATORS Group s.r.o.
  • Kontakt : Monika Karlíková
  • Telefon : +420 737 500 639
  • E-mail : jobs@vehiclescreators.com
  • Adresa : VEHICLES CREATORS Group s.r.o. - provozovna, Adamov 496, 679 04 Adamov 1

Klíčová slova

vozidel

kompozitových

dílů

zkušenosti

dílů

výrobků

životopise

vašeho

group

creators