PopisKrajský úřad Jihomoravského kraje
hledá vhodného kandidáta/kandidátku na obsazení místa
mechanik/mechanička spojovacích zařízení oddělení hospodářské správy odboru kancelář ředitele
Místo výkonu práce: Žerotínovo náměstí 3, BRNO
Platové podmínky: se řídí zákoníkem práce, v platném znění, a nařízením vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 6.
Termín nástupu: co nejdříve - dle dohody
Charakteristika vykonávané práce:
Tato pozice je zaměřena na správu telefonního provozu, vč. správy telefonní sítě a telefonní ústředny, zpracování telefonních dat. Současně mechanik/mechanička kontroluje stav elektrických přístrojů, zařízení, rozvodů, zajišťuje jejich provozuschopnost, prověřuje a provádí drobné elektrikářské práce, jako je výměna vypínačů, zásuvek, jističů, zářivek a žárovek. Provádí kontrolu ručního elektrického nářadí, spotřebičů, prodlužovacích šňůr, zajišťuje pravidelnou revizi, vede evidenci. V případě potřeby zajišťuje servis, popř. drobný nákup. Podílí se na součinnosti s firmami provádějícími montáž, servis a měření elektro a spoj. zařízení. Mechanik/mechanička provádí také pravidelnou kontrolu náhradního zdroje - dieselgenerátoru.
Připravuje podklady pro návrhy na úsporný provoz elektrické energie a celkové snižování odběru. Dle potřeby provádí ostatní údržbářské práce a opravy běžného rozsahu veškerého zařízení a inventáře, popř. jejich přestěhování. Vykonává činnost metrologa organizace.
Kontaktní pracovník: Ing. Roman Straka, vedoucí oddělení hospodářské správy odboru kancelář ředitele e-mail: straka.roman@jmk.cz, tel.: 541 658 863
Požadujeme:
střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo střední vzdělání s výučním listem, studijní obor: nejlépe elektro, spojovací zařízení, znalosti oboru: správa telefonní ústředny, slaboproud, silnoproud, revize elektrických zařízení a přístrojů, výborná znalost MS Office, jazykové znalosti: vítány, další požadavky: výborné komunikační schopnosti, schopnost samostatné práce a řešení problémů, pečlivost, zodpovědnost, přesnost, spolehlivost, schopnost pracovat v týmu, ochota se dále vzdělávat a v praxi aplikovat získané znalosti, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, vítána praxe v oboru správy telefonní ústředny, tarifikace hovorného, správa, servis a revize elektrických zařízení
Nabízíme:
stabilní zaměstnání ve veřejné správě
pět týdnů dovolené
tři dny zdravotního volna
pružnou pracovní dobu
osobní příplatek a odměny odpovídající dosahovaným výsledkům
přátelský pracovní kolektiv
osobní přístup mentora během zkušební doby, kvalifikované uvedení do problematiky i do fungování krajského úřadu
konzultace při řešení složitých případů
stravenky
Benefits Card
příspěvek na penzijní připojištění
příspěvek na divadelní představení
firemní mateřskou školku
široké možnosti dalšího vzdělávání vč. jazykových kurzů.
Přihlášky se strukturovaným profesním životopisem zasílejte na e-mailovou adresu: kariera@kr-jihomoravsky.cz nejpozději do 23. září 2019.
Odkaz na internetový portál, kde je pozice uvedena v plném znění: www.kr-jihomoravsky.cz (http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?PubID=13613&TypeID=1)
Minimální vzděláníStřední odborné (vyučen) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěJihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2 Mzda minimálně14270 Kč Mzda maximálně21490 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-07T03:21:30

Společnost

Jihomoravský kraj
  • Jihomoravský kraj
  • Kontakt : Ved.odd.hospod.správy Ing. Roman Straka
  • Telefon : +420 541 658 863
  • E-mail : straka.roman@jmk.cz
  • Adresa : Jihomoravský kraj - pracoviště, Žerotínovo náměstí 449/3, Veveří, 602 00 Brno 2

Klíčová slova

zařízení

provádí

telefonní

správy

práce

znalosti

ústředny

servis

znění

elektrických