PopisADVOKÁTNÍ KONCIPIENT/KA
Jsi odhodlaný stát se dobrým advokátem? Toužíš po práci v oboru práva, který Tě bude bavit? Obáváš se přemíry stereotypní práce za málo peněz? Přidej se k nám, Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o. Tě chce! Hledáme do svého týmu advokátní koncipienty/ky. Začneš u nás generální praxí, abys zjistil/a, která oblast práva je Tvému srdci a schopnostem nejbližší. Následně se můžeš specializovat v konkrétním oboru práva, anebo pokračovat v generální praxi. Kontakt s generální praxí však neztratíš nikdy, protože všichni chceme, abys uspěl/a u advokátních zkoušek. Práce u nás je různorodá a nikdo Tě nebude nutit dělat něco, co nechceš, nicméně v dobrovolné užší specializaci Tě vždy rádi podpoříme. Mezi naše klienty patří zbrojaři, automotive, přepravci, letiště, potravinové řetězce, stavební společnosti, významné obchody (e-shopy) s bílou technikou, strojní společnosti, veřejné instituce, obce a další. Děláme zajímavé trestní kauzy, standartní civil, závazky, rodinu, pracko, obchod včetně korporátu, správu, pomáháme realizovat nadnárodní kontrakty pro naše klienty, aj. Nepracujeme jen od stolu a k soudnímu jednání se můžeš dostat velmi rychle.

Nabízíme:
- benefity, jako například stravenky, příspěvek na dojíždění, služební telefon, možnost služebního automobilu, aj.;
- pevnou část mzdy: dle dohody, v rozmezí 22.000 - 25.000,- Kč čistého měsíčně (včetně nárokových benefitů); 13. plat;
- variabilní část mzdy: kvartální odměny dle dosažených výsledků (bez stropu, záleží jen na Tobě, jak moc chceš pracovat a bohatnout);
- něco navíc: možnost home office, 3 sick days, placená školení, výuku právnické angličtiny, neomezený přísun kávy, drobné občerstvení v kanceláři a sladkosti v jednačkách.

Zakládáme si na možnosti vzájemné spolupráce - zkušenější kolegové Ti pomohou, budeš-li potřebovat, a budou Ti oporou v profesním rozvoji. Umíme kopnout do vrtule a pracovat do úmoru, ale máme rádi i svůj osobní život, a proto Ti nabízíme zkrácenou pracovní dobou v pátky a mezi vánočními svátky kancelář zavíráme úplně. Máme pobočku v Praze, tudíž můžeš kombinovat práci v Pardubicích a v Praze. Pravidelně pořádáme též různé teambuildingové akce (kino, společné večeře), abychom měli možnost poznat se i jinak, než nad řešením kauz. Pracujeme v češtině, angličtině, němčině i jiných jazycích. Pokud však žádný cizí jazyk neovládáš, nevadí, uplatnění pro Tebe najdeme. Přivítáme mezi sebou jak čerstvého absolventa, tak i zkušeného koncipienta. Zastav se! Vše ostatní se ukáže při praxi.

Nástup: dle dohody, ale čím dříve, tím lépe.
Strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte na adresu kaplanova@advokatijelinek.cz

Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěDražkovice 181, 533 33 Pardubice 23 Mzda minimálně25000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-12T03:07:57

Společnost

Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.
  • Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.
  • Kontakt : Jana Kaplanová
  • E-mail : kaplanova@advokatijelinek.cz
  • Adresa : Dražkovice 181, 533 33 Pardubice 23

Klíčová slova

advokátní

generální

dle

možnost

práva

můžeš

dohody

mzdy

část

pracovat