PopisNáplň práce:
analýza tržního potenciálu - zaměření na prodej ojetých vozů autorizovaného prodejce (ČR, EU) vč. vozů z USA; plnění dohodnutých cílů o plánování; provádění a vyhodnocování aktivit směřujících k zisku nových zakázek; kvalitní prezentace vozidel a dalších prodávaných produktů v souladu se zjištěnými potřebami zákazníků; nabídka a prodej doplňkových produktů/ služeb firmy, doplňků, příslušenství a leasingu včetně kvalifikovaného poradenství; vyhledávání vhodných vozů na trhu, posouzení jejich stavu a výhodnosti; proces nákupu; vyjednávání podmínek; uzavírání výkupu a smluv a související administrativa.

Požadujeme:
nadšení a profesionalitu; výborné komunikační a vyjednávací schopnosti; reprezentativní vystupování; samostatný a proaktivní přístup; řidičský průkaz skupiny B; práce na PC - MS Office ; velkou výhodou aktivní znalost AJ/NJ.

Nabízíme:
zázemí stabilní společnosti; pohodový kolektiv.

Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu na adresu: kutejova@f67.cz.

Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostPružná pracovní doba PracovištěF. 67 s.r.o. - pracoviště Přerov, Polní, Polní 2896/14, Přerov I-Město, 750 02 Přerov 2 Mzda minimálně25000 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-12T03:07:57

Společnost

F. 67 s.r.o.
  • F. 67 s.r.o.
  • Kontakt : Denisa Dohnalová
  • E-mail : f67prerov@seznam.cz
  • Adresa : F. 67 s.r.o. - pracoviště Přerov, Polní, Polní 2896/14, Přerov I-Město, 750 02 Přerov 2

Klíčová slova

vozů

produktů

prodej

náplň

administrativapožadujeme nadšení

reprezentativní

schopnosti

vyjednávací

komunikační

výborné