PopisPEČUJÍCÍ OSOBA DĚTSKÉ SKUPINY
- DPP na 1 rok s možností prodloužení (přibližně 20 - 30 hodin měsíčně), nástup ihned nebo dohodou
- Požadavky: Jedna z uvedených možností:
- odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry, zdravotnického asistenta, ošetřovatele, porodní asistentky, zdravotně-sociálního pracovníka, zdravotnického záchranáře, psychologa ve zdravotnictví nebo specializovaná způsobilost k výkonu povolání klinického psychologa, nebo odborná způsobilost k výkonu povolání sociálního pracovníka nebo odborná způsobilost pracovníka v sociálních službách, nebo odborná kvalifikace učitele mateřské školy, učitele prvního stupně základní školy nebo vychovatele, nebo profesní kvalifikace chůvy pro děti do zahájení povinné školní docházky, nebo odborná způsobilost k výkonu povolání lékaře.
časová flexibilita, praxe v oboru nejméně 1 rok, zdravotní způsobilost, čistý trestní rejstřík,
samostatnost i schopnost práce v týmu, spolehlivost, pečlivost, vysoká míra odpovědnosti, analytické myšlení, orientace na detail, ochota učit se nové věci.
- Náplň práce: Pečující osoba OP Z projektu Provoz dětské skupiny v HK 2, reg. č. CZ.03.1.51/0.0/0.0/17_073/0008395, realizace výchovy a péče v Dětské skupině Fafík dle Plánu výchovy a péče, dodržování Provozního řádu Dětské skupiny Fafík a pravidel dotace z OP Z, komunikace s projektovým manažerem/vedoucím a provozovatelem Dětské skupiny Fafík.
Asistence a spolupráce při kontrolách na místě.
Nabízíme: práci pro prestižní vzdělávací a vědeckou instituci Univerzity Karlovy,malý, přátelský kolektiv - vždy min. 2 pečovatelky na max. 12 dětí, pracovní smlouva na 1 rok s možností prodloužení , 5 týdnů dovolené za rok, příspěvek na stravování, ČSOB motivační program, benefity UK, FAFÍK- dětská skupina (možnost využít služby dětské skupiny pro děti zaměstnanců fakulty)
- Přihláška zájemce bude obsahovat: Jméno a příjmení zájemce, datum a místo narození zájemce, státní příslušnost zájemce, místo pobytu zájemce, datum a podpis zájemce, kontaktní telefon, e-mail.
- K přihlášce zájemce připojí tyto doklady: Strukturovaný životopis (který bude obsahovat mimo jiné údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech), motivační dopis, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, výpis z rejstříku trestů, přihláška, včetně souhlasu s nakládáním s poskytnutými osobními údaji, je k dispozici ke stažení níže na této stránce.
- Přihlášky se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami zasílejte poštou nebo doručte osobně do 30.9. 2019 do 12:00 hodin na adresu:
Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové
Lenka Cermanová, DiS. - Oddělení PaM
Akademika Heyrovského 1203/8
500 05 Hradec Králové
- Obálku viditelně označte slovy "VŘ - Pečující osoba"
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich nebude Vaše přihláška úplná a nebude zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované pracovní místo.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru.
- Kontaktní pracovník pro podávání informací k obsahu práce:
Mgr. Kateřina Picková, vedoucí Dětské skupiny Fafík, Tel.: 732 555 492,
e-mail:pickovaka@faf.cuni.cz



Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěUniverzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Akademika Heyrovského 1203/8, 500 03 Hradec Králové 3 Mzda minimálně150 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-13T03:01:57

Společnost

Univerzita Karlova
  • Univerzita Karlova
  • Kontakt : Kateřina Picková
  • Telefon : +420 732 555 492
  • E-mail : pickovaka@faf.cuni.cz
  • Adresa : Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Akademika Heyrovského 1203/8, 500 03 Hradec Králové 3

Klíčová slova

zájemce

dětské

způsobilost

skupiny

odborná

rok

fafík

povolání

výkonu

pracovníka