PopisPožadavky k výběrovému řízení:
" minimálně vyšší odborné vzdělání se zaměřením na sociální oblast nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, splňující požadavky dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách
" znalost zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky 505/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů; včetně problematiky standardů kvality
" čistý trestní rejstřík
" znalost práce na PC (Word, Excel, Internet)
" komunikační a organizační schopnosti, iniciativa
" schopnost samostatné i týmové práce
" ochota a schopnost vzdělávat se v daném směru
" zodpovědnost, spolehlivost
" praxe v poskytování sociální služby
Nabízíme:
" rozmanitou práci při tvorbě koncepcí sociálních služeb - poradenství, péče, prevence
" příspěvek na stravování (stravenky), 5 týdnů dovolené, sick days
" možnost dalšího vzdělávání v dané oblasti a v oblasti osobního růstu
Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 10).
Případné bližší informace podá: koordinátor sociálních služeb - Bc. Radka Jonasová, DiS., tel: 541 421 913
V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete životopis na e-mailovou adresu: jonasova@cssbrno.cz
Uzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: Neděle 29. 9. 2019.
Výběrové řízení: Vybraní uchazeči budou pozváni na výběrové řízení, které se bude konat v týdnu v pátek 4. 10. 2019 v dopoledních hodinách (uchazeči budou o pořádání ústního výběrového řízení, včetně přesného časového harmonogramu, informování emailem nebo telefonicky).
Termín nástupu: Po domluvě, možno ihned.
(Zasláním materiálu o své osobě zájemce souhlasí s uchováním svých osobních údajů uvedených v životopise po dobu pořádání daného výběrového řízení. Poté budou materiály skartovány.)
Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace si vyhrazuje právo výběrové zřízení zrušit, změnit jeho podmínky, případně nevybrat žádného uchazeče.
Charakteristika pozice:
Poskytuje sociálně právní poradenství osobám v nepříznivé sociální situaci, spolupodílí se na metodické činnosti pro oblast sociálních služeb (poradenství, péče, prevence), zajišťuje spolupráci a vzájemnou informovanost mezi jednotlivými organizačními složkami, zajišťuje evidenci dokumentace uživatelů sociálních služeb na ředitelství organizace, spolupracuje na tvorbě a naplňování standardizace registrovaných sociálních služeb organizace.
Účastní se jednání se správními orgány a jinými organizacemi, a to jak státní správou, samosprávnou i neziskovými organizacemi.
Práce spočívá v administrativě a jednáním s pracovníky jednotlivých organizačních složek, zejména v oblasti standardů kvality, evidence a tvorbě dokumentů atd.






Minimální vzděláníVyšší odborné SměnnostJednosměnný provoz PracovištěManželská a rodinná poradna, Sejkorova, Sejkorova 2723/6, Židenice, 636 00 Brno 36 Mzda minimálně22800 Kč Mzda maximálně33060 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-14T03:04:30

Společnost

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
  • Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
  • Kontakt : Radka Jonasová
  • Telefon : +420 541 421 913
  • E-mail : jonasova@cssbrno.cz
  • Adresa : Manželská a rodinná poradna, Sejkorova, Sejkorova 2723/6, Židenice, 636 00 Brno 36

Klíčová slova

sociálních

služeb

řízení

výběrového

znění

tvorbě

poradenství

předpisů

oblasti

sociální