PopisMísto pracoviště:
-Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Prvotní kontakt:
- podání písemné přihlášky do výběrového řízení, termín uzávěrky přihlášek: 30. 9. 2019

Upřesňující údaje:
- nástup dle dohody

- Charakteristika vykonávané práce: zajišťování odborných agend na úseku územního plánování včetně zajišťování poradenské a konzultační činnosti v dané oblasti, územně analytické podklady ÚAP. Zájemci, kteří splňují předpoklady a požadavky stanovené vyhlašovatelem, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, v označené obálce VŘ/ÚP do 30.09.2019.

- Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu (nebo dokladu povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a vlastnoruční podpis uchazeče, příp. kontaktní spojení, tj. telefon, e-mail (přihláška ke stažení na webových stránkách města www.brandysko.cz v sekci volná pracovní místa MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav). K přihlášce zájemce dále přiloží: životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud domovský stát takový dokument nevydá, doloží cizí státní občan čestným prohlášením); ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

- Předpoklady: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu. Dle zák. č. 183/2006 Sb. § 24 odst. 3a) stavebního zákona: vysokoškolské vzdělání uznané pro autorizaci v oboru územního plánování; dle zák. č. 183/2006 Sb. § 24 odst. 3b) stavebního zákona: vysokoškolské vzdělání příbuzného oboru uznaného pro autorizaci v oboru územní plánování nebo vysokoškolské vzdělání se stavebním zaměřením. Možnost použití udělení výjimky dle § 195 odst. 1 zák. č. 183/2006 Sb. z kvalifikačního požadavku vzdělání dle § 24. Dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost, znalost českého jazyka.

Požadavky: praxe v oblasti územního plánování vítána, základní znalost právních předpisů souvisejících s nabízenou prací, uživatelská znalost práce na PC, ochota k dalšímu vzdělávání, flexibilita a spolehlivost, zkouška zvláštní odborné způsobilosti na úseku územního plánování výhodou. PŘIHLÁŠKY NELZE POSÍLAT ELEKTRONICKY.Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.


Zaměstnanecké výhody:
- stravenky, 3 dny zdravotního volna, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření Minimální vzděláníBakalářské SměnnostNeurčeno PracovištěMěsto Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1 Mzda minimálně21480 Kč Mzda maximálně32290 Kč Nastoupit od2019-10-15

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-20T01:54:41

Společnost

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
  • Kontakt : Eva Špačková
  • Telefon : +420 326 909 101
  • Adresa : Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs n.Labem-St.Bol.1

Klíčová slova

vzdělání

dle

plánování

vysokoškolské

labemstará

státní

zák

územního

odst

brandýs