PopisTechnická podpora Liberecko CEMVIN s.r.o.
Nedaleko Liberce je výrobní podnik zaměřený na výrobu cementovláknité desky s desítkami let tradice a produktem, který má ambice změnit trh ve stavebnictví.
Abychom to však mohli dokázat, potřebujeme do týmu technika, který pomůže s vývojem, inovacemi produktů a zároveň se postará o odbornou komunikaci se zákazníkem a technickou podporu.
Pracovní náplň:
Komunikace se zákazníky na odborné rovině, hledat společná technická řešení využití našich materiálů - technická podpora, podílet se na inovacích a testování nových produktů přímo ve výrobě, vytvářet technické listy, popisovat produkt a zajišťovat certifikace
Rozhodně očekávejte:
dynamické prostředí, které každý den přináší nové výzvy, podporu kolegů, práci v kanceláři i na stavbách, kde budete zaměřovat a ověřovat v praxi, že vaše řešení fungují, silný kolektiv, který táhne za jeden provaz, férovou a motivující odměnu, hlavní pracovní poměr.
Co očekává firma od vás?
máte chuť dokázat velké věci
stavebnictví a vývoj vás baví, zajímá a naplňuje, máte vysokoškolské vzdělání ve stavebnictví a třeba i nějakou praxi v obdobné činnosti, sebedůvěru při komunikaci s klienty a při hledání nových řešení, trpělivost a vytrvalost (nehledáme člověka na pár měsíců, chceme osobnost na mnoho let dopředu), angličtinu na úrovni obchodní komunikace všemi způsoby (telefon, mail, osobně)
němčina velkou výhodou, není však podmínkou
Místo výkonu činnosti: Černousy, okr. Liberec Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěCEMVIN s.r.o.-002, Černousy 62, 463 73 Habartice u Frýdlantu Mzda minimálně28000 Kč Nastoupit od2019-09-20

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-21T01:56:40

Společnost

CEMVIN s.r.o.
  • CEMVIN s.r.o.
  • Kontakt : Martin Pelant
  • Telefon : +420 728 186 641
  • E-mail : martin.pelant@cemvin.eu
  • Adresa : CEMVIN s.r.o.-002, Černousy 62, 463 73 Habartice u Frýdlantu

Klíčová slova

technická

řešení

let

podpora

praxi

nových

komunikaci

produktů

dokázat

činnosti