PopisPokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis spolu s motivačním dopisem na emailovou adresu spackova@zoobrno.cz do 15. 10. 2019. Do předmětu emailu vepište název pozice. Pokud do tří týdnů, tj. 5. 11. 2019 neobdržíte pozvánku na osobní pohovor, dali jsme přednost jiným kandidátům.
Požadavky: VŠ min. bakalářské, výhodou obor archivnictví, spisová služba, personální management, veřejné správa a ekonomika. Praxe práce s dokumenty personální správy. Zkušenosti s vedením agendy v rozpočtové organizaci je výhodou. Samostatnost, orientace v práci s legislativou. Aktivní přístup, výkonnost, flexibilitu. Podmínkou - výborná znalost práce s PC Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), internet. Podmínkou - výborná znalost českého jazyka a pravopisu. Znalost angličtiny nebo němčiny Organizační dovednosti, komunikační schopnosti.
Popis činnosti: Monitoring souladu vnitřní praxe zpracování osobních údajů s právní úpravou ochrany osobních údajů v oblasti personální správy. Zakládání a evidence pracovně právní a personální dokumentace osobních složek zaměstnanců. Administrativa pracovně právních, a personálních dokumentů, personální korespondence. Vykonávání dílčích administrativních prací na úseku personální péče o zaměstnance v oblasti agendy vzdělávání, školení, výběrových řízení, pracovně lékařské služby, očkování a pracovních úrazů včetně aktualizace databází dokumentů personální péče. Zajištění organizace a vedení centrální před archivační péče o dokumenty zoo. Aktualizace interních předpisů-spisový, archivační a skartační řád. Sledování legislativy archivnictví, spisové služby a ochrany osobních údajů. Archivace dokumentů včetně vedení archivační knihy.
Zajišťování komunikace s archivem organizace, tvorba seznamů dokumentů pro předání do archivu organizace.
Nabízíme: Hlavní pracovní poměr na celý úvazek 40 hod./týdně. Pružnou pracovní dobu. Zodpovědnou práci v zajímavém prostředí. Možnost seberealizace, profesního růstu. 5 týdnů dovolené, 5 dnů zdravotního volna, příspěvek na stravování.
Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěZoologická zahrada města Brna, příspěvková organizace, U zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35 Mzda minimálně19850 Kč Mzda maximálně28750 Kč Nastoupit od2019-10-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-24T01:55:08

Společnost

Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Kontakt : Jitka, personalista Mgr. Špačková
  • E-mail : spackova@zoobrno.cz
  • Adresa : Zoologická zahrada města Brna, příspěvková organizace, U zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35

Klíčová slova

personální

dokumentů

osobních

údajů

pracovně

péče

znalost

archivační

praxe

výhodou