PopisMísto výkonu práce: Obec Karlova Studánka – Obecní úřad Karlova Studánka
Druh práce: referent společné státní správy a samosprávy, mzdová účetní, pokladní
. vedení agendy místních a správních poplatků
. vedení mzdové a personální agendy obce
. vedení pokladny obce
. evidence hmotného i nehmotného majetku obce
. vedení agendy na úseku spisové služby a archivnictví
. obsluha pracoviště Czech Point
. obsluha datových schránek
. pořizování zápisů a usnesení z jednání zastupitelstva obce
. zpracování výkazu podle zákona o statistické službě
. další administrativní práce na obecním úřadě.
Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: Úředníkem se může stát fyzická osoba, která splňuje předpoklady podle §4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, tj.:
- je státním občanem České republiky .
- dosáhla věku 18 let .
- je způsobilá k právním úkonům .
- je bezúhonná
- ovládá češtinu.
Další podmínky pro vznik pracovního poměru úředníka: . minimálně ukončené středoškolské vzdělání ekonomického zaměření s maturitou . dobrá znalost mzdové agendy . zkouška odborné způsobilosti pro výkon správních činností při hospodaření ÚSC vítána.
Další požadavky: . komunikativnost a kreativita . dobrý slovní i písemný projev . ridicský prukaz sk. B, schopnost aktivního užívání osobního vozidla . uživatelská znalost práce na PC ( MS Office, Internet, Outlook) . praxe v oblasti verejné správy vítána . odolnost vuci stresu . organizacní schopnosti.
Druh práce, na který je výběrové řízení vyhlášeno, je zařazeno v souladu se zákonem číslo 262/2006 Sb. a nařízením vlády číslo 564/2006 Sb. v platném znění do osmé platové třídy.

Přihláška zájemce o zaměstnání musí obsahovat: . jméno, příjmení, titul zájemce . datum a místo narození zájemce . státní příslušnost zájemce . místo trvalého pobytu zájemce . číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana . datum a podpis zájemce.
K přihlášce do výběrového řízení zájemce připojí tyto doklady: . strukturovaný životopis s uvedením údajů o dosavadním zaměstnání s důrazem na odborné znalosti a dovednosti týkající se požadovaných činností, . originál nebo úředně ověřená kopie výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, . ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Přihlášky se podávají písemně poštou nebo podáním na podatelně Obecního úřadu v Karlově Studánce na adrese: Obecní úřad Karlova Studánka
Karlova Studánka 17
793 24 Karlova Studánka
V obálce s označením „„ NEOTEVÍRAT- přihláška do výběrového řízení na pozici referent společné státní správy a samosprávy“.
Termín předložení přihlášek do 15. října 2019. Při podání přihlášky prostřednictvím pošty se za datum doručení přihlášky považuje datum uvedené na podacím razítku pošty. Bližší informace lze získat na Obecním úřadě v Karlově Studánce, u paní Radky Chudové, telefon č. 554 772 025.
Z : 25.9.2019 Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěKarlova Studánka 17, 793 24 Karlova Studánka Mzda minimálně16800 Kč Mzda maximálně25330 Kč Nastoupit od2019-11-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-09-26T01:55:55

Společnost

Obec Karlova Studánka
  • Obec Karlova Studánka
  • Kontakt : Radka Chudová
  • Telefon : +420 554 772 025
  • Adresa : Karlova Studánka 17, 793 24 Karlova Studánka

Klíčová slova

zájemce

práce

vedení

karlova

obce

datum

číslo

agendy

místo

řízení