PopisPokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis spolu s motivačním dopisem na emailovou adresu musilova@zoobrno.cz do 31. 10. 2019. Do předmětu emailu vepište název pozice, o kterou se ucházíte. Pokud do tří týdnů po uzavření náboru, tj. do 21. 11. 2019, neobdržíte pozvánku na osobní pohovor, dali jsme přednost jiným kandidátům.
Datum nástupu: leden 2020 na dobu určitou 1 rok.
Požadavky:
VŠ učitelství pro MŠ a ZŠ nebo přírodovědeckého, zoologického, biologického či environmentálního oboru s doplněnou pedagogickou kvalifikací. Pedagogické vzdělání pro MŠ (SPgŠ) doplněné o VŠ vzdělání. Zkušenost s prací s dětmi MŠ a ZŠ v oblasti EVVO. Praxe přímo v SEV nebo školských zařízeních. Základní ekonomické znalosti (účetní operace - objednávky, faktury, pokladna…), znalost účetnictví. Výborné komunikační a organizační schopnosti, spolehlivost, zodpovědnost, pracovní elán, časová flexibilita, loajalita. Práce PC -Microsoft Office (Word, PowerPoint, Outlook) grafický program Corel. ŘP skupina B.
Popis činnosti: Příprava, organizace a realizace aktivit EVVO, příprava aktivit pro MŠ a 1. stupeň ZŠ mateřské centrum (rodiče s dětmi), přednáškové činnosti a osvětových akcí pro veřejnost. Spolupráce s týmem pedagogů na přípravě školního vzdělávacího a tematického plánu. Základní ekonomické a administrativní práce
Nabízíme: zajímavou, kreativní a zodpovědnou práci, v netradičním zařízení možnost seberealizace, podpora odborného a osobního vzdělávání, 8 týdnů dovolené, 5 dnů zdravotního volna, příspěvek na stravování.
Minimální vzděláníVysokoškolské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěZoologická zahrada města Brna, příspěvková organizace, U zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35 Mzda minimálně27530 Kč Mzda maximálně32340 Kč Nastoupit od2020-01-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-10-02T02:24:39

Společnost

Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Zoo Brno a stanice zájmových činností, příspěvková organizace
  • Kontakt : Ved.stř.ekolog.výchovy Musilová Zuzana,
  • Telefon : +420 727 915 876
  • E-mail : musilova@zoobrno.cz
  • Adresa : Zoologická zahrada města Brna, příspěvková organizace, U zoologické zahrady 147/46, Bystrc, 635 00 Brno 35

Klíčová slova

týdnů

evvo

dětmi

základní

ekonomické

činnosti

vzdělání

příprava

aktivit

organizace