PopisMísto výkonu práce: Za Brumlovkou 266/2, 14000 Praha 4. Kontaktovat mailem Ivana.halkova@o2.cz
Jste nadšeni, když můžete pracovat se skutečně velkým objemem dat? Jste nadšenec s otevřeným zdrojovým kódem a máte pocit, že potrubí v Bashu může tvořit umělecké dílo? Připojte se k nám a pomozte nám automatizovat produkty a procesy Data Science.
Jsme Data Scientists ve společnosti O2. Viděli jste nás na hackathonech a konferencích, potkali jste nás na strojovém učení, R, Hadoop nebo na mnoha jiných setkáních, četli jste o naší práci v médiích. Právě teď možná také generujete data, která naše nástroje na našich platformách Big Data zpracovávají. Děláme AI a strojové učení tak, aby to dávalo smysl, generovalo peníze a zároveň bylo zábavné. Nezblázníme se z velkého chaotického přenosu dat, a pokud dojde k poškození datových trubek, raději je sami opravíme, než abychom čekali na instalatéra. Řešíme problémy pro podnikatele. Máme vlastní Hadoop a krmíme ho pravidelně, takže pracujeme ve Spark s radostí. Ale R nás také baví. A nejsme žádný startup.

VÁŠ DEN:
o Učení se praxí (nemusíte znát většinu nástrojů, které používáme, ale brzy se s nimi seznámíte)
o Za pomoci našich open source nástrojů pro správu kódu a pracovního postupu (např. Git nebo Jenkins) udržovat a rozvíjet náš data science DevOps framework.
o Použivat Bash, R nebo Python ke kódování automatizačních algoritmů pro datové produkty vyvinuté týmem data scientistů
o Využití Spark, Hadoop a Teradata Warehouse k dotazování na naše big data
o Příprava a automatizace predikčních proměnných pro modely strojového učení
o Práce na anonymizaci dat, včetně kryptografických a diferenciálních přístupů k ochraně osobních údajů
o Kontrola kódu a nasazení algoritmů připravených naším data science týmem
o Učit se od Vašich kolegů a možná získat zajímavé téma pro Vaši diplomovou práci
o Užívat si velmi přátelskou atmosféru mezi stejně smýšlejícími lidmi, z nichž většina jsou businessovými nadšenci, kteří vidí machine learning jako statistiku znovuobjevenou programátory (a hraní retro her, jako je Mortal Kombat nebo old Heroes of Might and Magic nejen během obědové pauzy)

Zaměstnanecké výhody: Mezi naše nejoblíbenější benefity patří příspěvek na pracovní mobilní telefon dle vlastního výběru až do výše 7 200 Kč, nebo cafeterie s 18 000 body.
O2 ale nabízí širokou škálu dalších benefitů, od zvýhodněné O2 TV a domácího internetu, jazykových kurzů, nebo příspěvek na připojištění až po stravenky, 25 dnů dovolené a 3 dny zdravotního volna.
Seznam všech benefitů najdete na zde: https://od.o2.cz/prehledbenefitu

Minimální vzděláníBakalářské SměnnostJednosměnný provoz PracovištěO2 Czech Republic a.s. - 001, Za Brumlovkou 266/2, 14000 Praha 4 Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně110000 Kč Nastoupit od2019-10-02

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-10-05T01:56:38

Společnost

O2 Czech Republic a.s.
  • O2 Czech Republic a.s.
  • Kontakt : Ivana Hálková
  • E-mail : Ivana.halkova@o2.cz
  • Adresa : O2 Czech Republic a.s. - 001, Za Brumlovkou 266/2, 14000 Praha 4

Klíčová slova

data

učení

dat

hadoop

příspěvek

big

benefitů

spark

našich

kódu