PopisHledáme do našich malých regionálních týmů zkušené OBCHODNÍKY, kteří vyřeší potřeby našich zákazníků – zemědělců, farmářů a dodavatelů zemědělských služeb na svěřeném území.
Tvým úkolem bude péče nejen o stávající klienty, rovněž také zmapování potenciálu svěřeného regionu a vyhledávání nových obchodních příležitostí v oblasti zemědělské techniky.
Tvá pracovní doba je flexibilní, záleží na tobě, jak si vše zorganizuješ, důležitý je výsledek.
Tvůj výkon se hodnotí dle počtu uzavřených smluv nebo objednávek s úplnou specifikací předmětu a dodacích podmínek.
Ve volném čase máme připraveno mnoho benefitů od těch provozních, jako zapůjčení dopravních prostředků, využití provozních prostor, nákupu za režijní ceny až po ty volnočasové jako podpora sportovních aktivit, ředitelské volno navíc, příspěvek na stravování a mnoho dalších.
Máš rád obchod, velké moderní stroje a jejich komponenty a zároveň komunikaci se zákazníky? Pak nám pošli svůj životopis.
Minimální vzděláníStřední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPobočky Milovice, Senomaty u Rakovníka, Málkov u Chomutova, Nýřany (Kvíčovice), Strakonice (Vodňany) Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně45000 Kč Nastoupit od2023-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2023-04-05T07:31:12

Společnost

PEKASS a.s.
  • PEKASS a.s.
  • Kontakt : Mgr. Mirko Drkal
  • E-mail : mirko.drkal@pekass.eu
  • Adresa : Pobočky Milovice, Senomaty u Rakovníka, Málkov u Chomutova, Nýřany (Kvíčovice), Strakonice (Vodňany)

Klíčová slova

našich

provozních

mnoho

hledáme

prostor

využití

prostředků

dopravních

zapůjčení

těch