PopisDo našeho týmu hledáme člověka SPECIALISTU PRODEJE, který nám na pobočce pomůže s prodejem NÁHRADNÍCH DÍLŮ našim zákazníkům.
Váš denní program bude aktivní prodej náhradních dílů, komunikace s dodavateli a naším centrálním skladem DLC. Budete odpovědný za evidenci, výdej ND a stav zásob ve skladu. Kdybychom měli rozdělit čas, který budete trávit v terénu a v kanceláři, bylo by to tři ku dvěma.
Vaše mzda se skládá z fixního základu a osobního hodnocení, které je přímo závislé na množství vyfakturovaných náhradních dílů. Kvartálně je hodnocena i vaše úspěšnost v akčních nabídkách a kampaních na jejichž tvorbě se můžete i aktivně podílet.
Rádi bychom k sobě našli kolegu, který umí být týmový hráč, bude pro naše zákazníky flexibilní, nebude mu vadit někdy zvednout telefon v sedm večer, nebo když bude potřeba, zůstat o hodinu déle v práci.
Jestli jste dočetli až se a váš zájem trvá, tak se nám ozvěte. Čekáme na vás. Minimální vzděláníÚSO (vyučení s maturitou) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěPobočky Milovice, Nýřany (Kvíčovice), Strakonice (Vodňany) Mzda minimálně30000 Kč Mzda maximálně45000 Kč Nastoupit od2023-05-01

Stručné info

  • Zveřejněna:2023-04-05T07:38:38

Společnost

PEKASS a.s.
  • PEKASS a.s.
  • Kontakt : Mgr. Mirko Drkal
  • E-mail : mirko.drkal@pekass.eu
  • Adresa : Pobočky Milovice, Nýřany (Kvíčovice), Strakonice (Vodňany)

Klíčová slova

dílů

náhradních

jejichž

našli

sobě

bychom

podíletrádi

aktivně

můžete

tvorbě