PopisMísto výkonu práce: Mělnická 158, Tišice.
Náplň práce: servis a opravy zemědělských strojů CASE IH a STEYR; diagnostika a opravy elektronickcýh závad a navigací, záruční a pozáruční servis; provádění oprav a servisních služeb ve špičkově vybaveném servisním centru i formou výjezdů k zákazníkovi; přeprodejní příprava nových strojů.
Požadujeme: SPŠ nebo SOU s výučním listem/maturitou v technickém směru se zaměřením na opravy zemědělských strojů nebo v oboru automechanik, mechanik dopravních prostředků nebo mechanik strojů a zařízení; praxe v opravárenství zemědělské nebo stavební techniky nebo v automobilní oblasti; dobrá znalost práce na PC; alespoň pasivní zanlost AJ; ŘP sk. B a T, sk. C a E výhodou; speciální průkazy (svářečský, strojní, na vysokozdvižný vozík atd.) výhodou; proaktivní a iniciativní přístup, vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita; samostatnost, důslednost, spolehlivost, pečlivost, schopnost práce v týmu; komunikativnost, pozitivní přístup k zákazníkům.
Nabízíme: pracovní poměr na dobu neurčitou; práce v moderně řízené společnosti, která je jedničkou na trhu, a která reprezentuje značky světové třídy CASE a STEYR; přímý kontakt se špičkovou technikou; pravidelné profesní vzdělávání v oboru a osobní rozvoj; platové ohodnocení závislé na výkonu; stravenky nebo podnikové stravování; jazykové kurzy; příspěvek na penzijní připojištění, další podnikové benefity.
Kontakt: pí Kosíková (PO - PÁ od 7:00 do 15:30), životopisy zasílat e-mailem. Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěAGRI CS a.s. - Tišice, Mělnická 158, 27715 Tišice Mzda minimálně20000 Kč Nastoupit od2016-06-21

Stručné info

  • Zveřejněna:2016-10-08T00:45:01

Společnost

AGRI CS a.s.
  • AGRI CS a.s.
  • Kontakt : Zuzana Kosíková
  • Telefon : +420 519 402 152
  • E-mail : kariera@agrotec.cz
  • Adresa : AGRI CS a.s. - Tišice, Mělnická 158, 27715 Tišice

Klíčová slova

práce

opravy

strojů

přístup

oboru

pracovní

servis

zemědělských

case

steyr