PopisMísto výkonu práce:
Duhová č.p. 1013
293 06 Kosmonosy

Prvotní kontakt: e-mail: info@dreamland-plc.cz

Požadujeme: ukončené středoškolské vzdělání, komunikativnost, samostatnost, zodpovědnost, obchodního ducha s ambicí pro firemní úspěch, angličtina na komunikativní úrovni (středně pokročilá), nutná znalost práce na PC (word, excel, outlook, internet), ochotu učit se novým věcem.
Náplň práce: poptávky na české a zahraniční dodavatele, tvorba cenových nabídek na české a zahraniční zákazníky, příjem objednávek, zpracování objednávek, příprava podkladů nutných k expedici zboží, fakturace, skladové hospodářství, aktivní komunikace se zahraničními dodavateli a zákazníky, nutná znalost AJ pro psaní emailů a občasné telefonáty, řešení reklamací.
Nabízíme: zázemí stabilní a rozvíjející se společnosti, zajímavou práci v mladém a dobře sehraném kolektivu, fixní pracovní dobou, možnost seberealizace v rozvíjející se společnosti, čtvrtletní odměny ve výši 25% hrubé mzdy, 13.plat, nástup možný ihned.

Źaměstnanecké výhody: Zajímavé finanční ohodnocení, bonusy, prémie.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostJednosměnný provoz PracovištěDREAMland, spol. s r.o. - sídlo, Duhová 1013, 293 06 Kosmonosy Mzda minimálně26000 Kč Mzda maximálně28000 Kč Nastoupit od2019-01-02

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-01-03T02:40:08

Společnost

DREAMland, spol. s r.o.
  • DREAMland, spol. s r.o.
  • Kontakt : Aneta Kubíčková
  • Adresa : DREAMland, spol. s r.o. - sídlo, Duhová 1013, 293 06 Kosmonosy

Klíčová slova

znalost

české

nutná

objednávek

společnosti

zákazníky

rozvíjející

práce

zahraniční

mladém