PopisJste komunikativní, baví Vás práce s lidmi, očekáváte příjemné pracovní prostředí, zajímavou pracovní náplň a skvělý kolektiv? Zavolejte nám! Golf Resort Hluboká nad Vltavou hledá kandidáty/tky na pozici recepční, jejichž pracovní náplní je NEJEN odbavování hráčů a každodenní komunikace s nimi, výpomoc při organizaci golfových turnajů, ALE I PRÁCE V MARKETINGU A TVORBA PR.
Úspěšný kandidát/tka by kromě příjemného vystupování měl/a být bezúhonný, spolehlivý, samostatný, kreativní, se základní znalostí PC - MS OFFICE - Word, Excel, internet, s aktivní znalostí AJ, NJ. Orientace v golfovém prostředí výhodou, není podmínkou, vše Vás samozřejmě naučíme.
Vhodné i pro studenty/tky.
Zaměstnanecké výhody: kromě dobrého platového ohodnocení (pevná složka + osobní prémie) za práci v exkluzivním prostředí golfového areálu na vysoké úrovni nabízíme také zajímavé zaměstnanecké bonusy (stravenky, notebook, telefon, provize z úspěšně zrealizované obchodní činnosti a mnoho dalšího). Kariérní růst možný. Při oboustranné spokojenosti možnost na dobu neurčitou.
Své profesní CV s fotografií zasílejte na e-mail: klub@golfhluboka.cz.
Minimální vzděláníÚSO s maturitou (bez vyučení) SměnnostTurnusové služby Pracovištěnám. Čsl. armády 26, 373 41 Hluboká nad Vltavou Mzda minimálně18000 Kč Mzda maximálně25000 Kč Nastoupit od2019-03-19

Stručné info

  • Zveřejněna:2019-03-20T04:35:17

Společnost

Hluboká Invest, a. s.
  • Hluboká Invest, a. s.
  • Kontakt : Lucie Čermáková
  • Telefon : +420 774 929 599
  • E-mail : klub@golfhluboka.cz
  • Adresa : nám. Čsl. armády 26, 373 41 Hluboká nad Vltavou

Klíčová slova

pracovní

prostředí

práce

znalostí

komunikativní

osobní

nabízíme

úrovni

vysoké

areálu